Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2022 12:25

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Γιώργος Λαζαρίδης (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Μία ακόμη σπουδαία επιτυχία για τον Γιώργο Λαζαρίδη...

Ο Καλαματιανός αθλητής του συλλόγου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ είναι ο νέος Πρωταθλητής Ελλάδας στο Τένις με Αμαξίδιο, κατακτώντας μάλιστα και τους δυο τίτλους, σε μονά και διπλά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα το τριήμερο 22-24 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και διοργάνωσε με επιτυχία η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.
Ο Λαζαρίδης κυριάρχησε στα μονά, ενώ στα διπλά βγήκε επίσης 1ος, έχοντας συμπαίκτη του τον Καβαλιώτη Ντίνο Διαλεκτόπουλο.
Τη 2η θέση στα μονά πήρε ο Επαμεινώνδας Σταμάτης και την 3η θέση ο Ντίνος Διαλεκτόπουλος.

“Η κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος τένις με αμαξίδιο, στο μονό και διπλό, μου έδωσε μεγάλη χαρά και νέα ώθηση στην συνεχή μου προσπάθεια για την επίτευξη των αθλητικών μου στόχων. Αυτός ο τίτλος επιβραβεύει τόσο την προσπάθεια, αλλά κυρίως την συνέπεια και την διάρκεια στον “μαραθώνιο” της αθλητικής μου διαδρομής. Αν όμως η χαρά είναι μεγάλη, η Περηφάνια είναι ακόμα μεγαλύτερη, για την πρώτη συμμετοχή δύο νέων αθλητών του ΑΣ “ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ” ΑμεΑ, στους αγώνες αυτούς. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ο Μανώλης και ο Αντώνης απέδειξαν με συγκινητικό τρόπο, όλα αυτά που πρεσβεύω και επιδιώκω 18 χρόνια τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τιμή μου που είμαστε ομάδα. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!”, αναφέρει σε μήνυμά του ο Γιώργος Λαζαρίδης.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος και δύο ακόμη αθλητές του ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ, οι Μανώλης Χαλούλος και Αντώνης Στεφανούρης, που είχαν πολύ καλή παρουσία κατακτώντας την 3η θέση στο διπλό.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Γιώργο Λαζαρίδη συνεχίζονται, με τον Καλαματιανό διεθνή αθλητή να συμμετέχει από σήμερα έως την Κυριακή 31 Ιουλίου σε τουρνουά στην Κροατία.