Τρίτη, 09 Σεπτέμβριος 2014 18:19

Ο Μίχαελ Σουμάχερ θα συνεχίσει τη θεραπεία αποκατάστασης στο σπίτι του

Γράφτηκε από τον

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλας 1, Μίχαελ Σουμάχερ, θα συνεχίσει στο σπίτι του την αποθεραπεία του από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ενώ έκανε σκι πέρσι τον χειμώνα, ανακοίνωσε σήμερα η μάνατζέρ του.

 

Τον Ιούνιο ο 45χρονος Σουμάχερ πήρε εξιτήριο από το γαλλικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για έξι μήνες —το μεγαλύτερο διάστημα σε τεχνητό κώμα— λόγω των σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε για θεραπεία αποκατάστασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λοζάνης, στην Ελβετία.

Ο Γερμανός πρωταθλητής έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε έναν βράχο ενώ έκανε σκι στο Μεριμπέλ, στις γαλλικές Άλπεις, στις 29 Δεκεμβρίου 2013. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου μεταφέρθηκε υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του, θα συνεχίσει τη θεραπεία του στο σπίτι του στην Ελβετία όμως ακόμη έχει μπροστά του "ένα μακρύ και δύσκολο δρόμο" μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

"Η αποκατάσταση του Μίχαελ θα συνεχιστεί στο σπίτι. Τις εβδομάδες και τους μήνες που πέρασαν έκανε πρόοδο, αν αναλογιστούμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, όμως μπροστά του βρίσκεται ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος" υπογράμμισε η εκπρόσωπός του, Ζαμπίνε Κεμ, χωρίς να διευκρινίσει το πότε ακριβώς πήρε εξιτήριο ο Σουμάχερ από το ελβετικό νοσοκομείο.

Ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου επιβεβαίωσε ότι ο Σουμάχερ δεν νοσηλεύεται πια εκεί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ