Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2022 13:14

200 παιδιά στο καλοκαιρινό καμπ του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
200 παιδιά στο καλοκαιρινό καμπ του Μεσσηνιακού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό καμπ του Μεσσηνιακού.

Συμμετείχαν 200 περίπου παιδιά τα οποία πέρασαν ευχάριστα και δημιουργικά καλοκαιρινά πρωινά. Το camp διήρκησε 7 εβδομάδες (τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο) και τα παιδιά έκανα πολλά θαλάσσια μπάνια και παιχνίδια, πολλά και διαφορετικά αθλήματα (στίβο, τζούντο, τένις, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τοξοβολία κλπ), απασχολήθηκαν σε εικαστικές δραστηριότητες και κατασκευές και φυσικά έκαναν νέους φίλους.

Οι γυμναστές που εργάστηκαν στο camp ήταν οι Ελένη Χαντζή, Γεωργία Λυκοτραφίτη, Αγάπη Πλάγου, Ελευθερία Πουλάκου, Γεωργία Χατζηγιάννη, Αλέξης Γερμανός και Θεόδωρος Τσακπινέλης. Οι συνεργάτες της όλης προσπάθειας ήταν οι Μαρία Χρονοπούλου (καθηγήτρια φυσικής αγωγής), Λένα Τρυπάνη (αέναη κίνηση), Γιάννης Γρίβας (Athletes Judo Club Kalamata),Πάνος Μπούρας (σκάκι), Τάσος Σπηλιωτόπουλος (αντιπτέριση), Γιώργος Καλέλης  (Athanasopoulos fighters), Παναγιώτης  Γιαννουλέας (Αθλητικός Σύλλογος Μουάι Τάι Καλαμάτας "Πυγμάχος") και Αφροδίτη Χιώτη παιδαγωγός/νηπιαγωγός.
Πλέον το ραντεβού για το καλοκαιρινό camp του Μεσσηνιακού Γ.Σ. ανανεώνεται για το επόμενο καλοκαίρι, ενώ σύντομα ξεκινούν και οι εγγραφές των ακαδημιών για την νέα αθλητική σεζόν για τον σύλλογο.