Παρασκευή, 12 Αύγουστος 2022 15:41

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΩΜΑΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ: Αύριο ο “Γύρος Σιδηροκάστρου”

Γράφτηκε από τον
ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΩΜΑΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ: Αύριο ο “Γύρος Σιδηροκάστρου”

 

Για 2η χρονιά διοργανώνεται αύριο Σάββατο ο αγώνας Ανωμάλου Δρόμου «Γύρος Σιδηροκάστρου”, στις 7 το απόγευμα με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική αγορά του χωριού.

Οι αγώνες που θα γίνουν είναι: 19.00 αγώνας 1.500 μ. (μια στροφή) για παιδιά έως 12 ετών. 19.30 αγώνας 10.000 μ. (4 στροφές) για όλους άνδρες και γυναίκες. 19.30 αγώνας 3.000μ. (μια στροφή) γα αρχάριους , πρωτοεμφανιζόμενους δρομείς και όσοι επιθυμούν από 13 ετών και άνω ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να χαρούν βαδίζοντας και τρέχοντας στους γραφικούς δρόμους του Ιστορικού Σιδηροκάστρου .
Για την καλύτερη διοργάνωση ζητείται να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις συμμετοχής . Πληροφορίες , 2761051243, 6931138937 email kyriaziioanna@gmail.com εγγραφές στον σύνδεσμο https://event.athletopia.com/gyrossidirokastrou
Και την ημέρα των αγώνων 30 λεπτά πριν την έναρξη όπου θα δίνονται οι αριθμοί .Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη .Στους αγώνες θα υπάρξει ιατρική στήριξη
Στον αγώνα θα παρευρίσκεται και θα δώσει την εκκίνηση ο Σιδηροκαστρίτης πρωταθλητής Ευρώπης Σπήλιος Ζαχαρόπουλος.
Μετά τους αγώνες θα υπάρχει γλέντι με Λαϊκή και Δημοτική ορχήστρα
Τους αγώνες διοργανώνει ο Εξωραϊστικός Λαογραφικός Σύλλογος Σιδηροκάστρου «Δημοσθένης Κάκκαβας» , σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Σιδηροκαστριτών Αθήνας και την Τοπική Κοινότητα. Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας.

Κ.Μπ.