Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 18:44

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ: Υπογραφή σύμβασης για αθλητικές εγκαταστάσεις

Γράφτηκε από τον
ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ: Υπογραφή σύμβασης για αθλητικές εγκαταστάσεις

Τη σύμβαση του έργου για την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Οιχαλίας, υπέγραψαν χθες η δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου και ο Χρήστος Θεοδώρου, εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΜΕΤΡΟΝ Α.Τ.Ε»,

Το έργο, αρχικού προϋπολογισμού 1.124.240,89 ευρώ, και ποσού σύμβασης 707.349,69 ευρώ, εντάσσεται στο Ειδικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων «Φιλόδημος ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης IV του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» με Άξονα προτεραιότητας: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου θα γίνει: “Αποκατάσταση στοιχείων από οπλισμένο σκυρόδεμα στις κερκίδες του σταδίου Μελιγαλά, η κατασκευή γηπέδου από συνθετικό τάπητα στο παλαιό γήπεδο Μελιγαλά, συγκεκριμένα, θα κατασκευαστεί βοηθητικό γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα διαστάσεων 64,00 μ x 100,00 μ σε χώρο που προϋπήρχε το παλαιό δημοτικό γήπεδο Μελιγαλά δίπλα από τις εγκαταστάσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Επίσης θα κατασκευαστεί κουλουάρ τεσσάρων θέσεων στο δημοτικό γήπεδο στην τ.κ. Δωρίου.
Το συγκεκριμένο έργο, σε συνδυασμό και με άλλα που υλοποιούνται ήδη και αποσκοπούν στην αναβάθμιση, καθώς και τη βελτίωση των συνθηκών των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας, αποτελεί άμεση προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής”.