Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2022 14:52

ΤΕΝΙΣ - ΟΑΚ: Πρωτιά για Καζολέα, Μιχαλοπούλου στο τουρνουά Ε3

Γράφτηκε από τον
ΤΕΝΙΣ - ΟΑΚ: Πρωτιά για Καζολέα, Μιχαλοπούλου στο τουρνουά Ε3

Με 64 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Πελοπόννησο διεξήχθη το τουρνουά αντισφαίρισης Ε3 κάτω των 12 και 16 ετών που διοργάνωσε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας στα γήπεδα της Τέντας και της Παραλίας.

Ηταν ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά, που ανατέθηκε στον Ο.Α.Κ., από την ΣΤ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου.
Οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν σε τέσσερις κατηγορίες, προσφέροντας όμορφο θέαμα. Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε με 7 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις, με τις Μαρία Καζολέα και Βάσια Μιχαλοπούλου.
Συγκεκριμένα, η Καζολέα στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 12 ετών, κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε ένα game! Αφού πέρασε με bye στον πρώτο γύρο στη συνέχεια επικράτησε διαδοχικά των Λάντσα Ιωσηφίνας (Α.Ο.Α. Πατρών), Τσαρμποπούλου Βασιλικής (Α.Ο.Α. Πατρών) και Παπαχρήστου Ελευθερίας (Νίκη Πατρών).
Η Βάσια Μιχαλοπούλου, αγωνιζόμενη στη μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 16 ετών, κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα την πρώτη θέση! Στον πρώτο γύρο πέρασε με bye, στον δεύτερο νίκησε την Θωμοπούλου Ειρήνη (Νίκη Πατρών) 4-0, 5-3, στα ημιτελικά την Γρίβα Ανδριανή (Α.Ο.Α. Πατρών) 6-0, 6-4 και στον τελικό την Κλαουδάτου Δανάη (Ο.Α.Ρίου) 6-2, 6-2 .
Πολύ καλή παρουσία είχε και η 15χρονη Λήδα Μπλουγουρά στην ίδια κατηγορία . Η αθλήτρια του ΟΑΚ, κέρδισε στον πρώτο γύρο την Αθανασοπούλου Ελένη (Ο.Α. Χρυσός) 4-2, 4-0 και ηττήθηκε στα προημιτελικά από την Κλαουδάτου Δανάη (Ο.Α.Ρίου) 4-1, 4-0 .

Στην κατηγορία αγοριών κάτω των 12 ετών, ο 10χρονος Γιάννης Παντελίδης, στην παρθενική του εμφάνιση, αντιμετώπισε τον συναθλητή του στην ακαδημία του Ομίλου Γιάννη Κουμερτά, από τον οποίο γνώρισε την ήττα 4-1, 4-2 .
Στη συνέχεια, ο Κουμερτάς έχασε από τον Σπανό Φίλιππο (Ο.Α. Χρυσός) 4-0, 4-1. Επίσης, ο Νικόλας Μπαζιώτης στην ίδια κατηγορία, αφού πέρασε με bye στον πρώτο γύρο, αποκλείστηκε στη συνέχεια από τον Νικήτα Νίκο (Αρκαδικός Ο.Α. Άτλας) ύστερα από μεγάλη μάχη με 1-4, 4-2, 10-8. Τέλος, η Ευαγγελία Μπούτρα στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 12 ετών, ηττήθηκε από την Ροδοπούλου Φιορέλα ( Α.Ο.Α.Πατρών ) 4-0, 4-2. Επιδιαιτητής των αγώνων ήταν ο Γιώργος Καρνούσκος και γιατροί αγώνων τα μέλη του ΟΑΚ Νίκος Λεβεντόπουλος, Κώστας Μακρής, Γιάννης Μητρομάρας και Ράνια Λεάκου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ