Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2022 12:06

Συνάντηση Αντωνόπουλου με μέλη του Ι.Ο.Κ.

Γράφτηκε από τον
Συνάντηση Αντωνόπουλου με μέλη του Ι.Ο.Κ.

 

Το θέμα της χωροθέτησης θέσεων ελλιμενισμού για τα ναυταθλητικά ιστιοπλοϊκά σκάφη στο Λιμάνι της Καλαμάτας συζητήθηκε μεταξύ του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Μιχάλη Αντωνόπουλου και αντιπροσωπείας του ∆ιοικητικού Συμβουλίου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καλαμάτας (Ι.Ο.Κ.).

Η ομάδα εργασίας του ομίλου που συμμετείχε στις συζητήσεις, αποτελείτο, από τον πρόεδρο Γιάννη Αδαμόπουλο, τον αντιπρόεδρο Θανάση Νακόπουλο, τον ταμεία Βασίλη Κάππο και τον έφορο ανοικτής θαλάσσης Γιάννη Σαραντόπουλο. Η συνάντηση έγινε πριν λίγες μέρες στα γραφεία του ∆ημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας.
Η αντιπροσωπεία του Ι.Ο.Κ. αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την πρόσκληση, ανέπτυξε εν συντομία τις προοπτικές και τις δυνατότητες που υπάρχουν καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ελλιμενισμός ναυταθλητικών σκαφών σήμερα στο Λιμάνι.
Αναφερόμενος στο θέμα ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου τόνισε πως στόχος είναι σύντομα στο Λιμάνι να δημιουργηθούν υποδομές που θα εξασφαλίσουν ασφαλή και άνετο ελλιμενισμό ναυταθλητικών σκαφών, ώστε το Λιμάνι να υποστηρίξει τόσο τον ναυταθλητισμό όσο και να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που θα μπορεί να προσφέρει και σε διερχόμενα σκάφη κρουαζιέρας.
Σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί σύντομα νέα συνάντηση καθώς και να συνεχιστούν εκ μέρους του ∆ημοτικού Λιμενικού Ταμείου οι επαφές και με τους υπόλοιπους ναυταθλητικούς Ομίλους της πόλης ώστε να καθοριστούν οι υφιστάμενες ανάγκες και να προταθούν ιδέες για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ