Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 18:05

Α.Σ.TZOYNTO ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χάλκινο μετάλλιο ο Σπηλιώτης στο Βαλκανικό της Βοσνίας

Γράφτηκε από τον
Α.Σ.TZOYNTO ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χάλκινο μετάλλιο ο Σπηλιώτης στο Βαλκανικό της Βοσνίας

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής του Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας Παναγιώτης Σπηλιώτης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων - Κορασίδων Β’ στην κατηγορία -60 kg που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Πάλε της Βοσνίας Ερζεγοβίνης το σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου.

Ο Σπηλιώτης πέρασε στην κλήρωση τον πρώτο αγώνα, ενώ στον δεύτερο ηττήθηκε από τον Βούλγαρο Plachkov Stilyan. Κέρδισε με ippon τον Βόσνιο Vulin Vujadin και έπαιξε στον μικρό τελικό με τον Βούλγαρο Gospodinov Antoniy, τον οποίο κέρδισε πάλι με ippon.
Ο δεύτερος αθλητής του Τζούντο Καλαμάτας που συμμετείχε στους αγώνες Γιάννης Σαχλάς, πέρασε κι αυτός τον πρώτο αγώνα της κλήρωσης, κέρδισε τον δεύτερο με τον Ρουμάνο Mandu Raoul και στη συνέχεια έχασε στον μικρό τελικό από τον Βούλγαρο Danielov Dimitar και δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.
Ο προπονητής του Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας Παναγιώτης Μαρκάκης ανέφερε για την παρουσία των δύο αθλητών του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης:
“Και οι δυο αθλητές του Τζούντο Καλαμάτας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Είχαμε προετοιμαστεί εδώ και αρκετό καιρό για το Βαλκανικό πρωτάθλημα και τα παιδιά μετά από την 3η και 4η θέση που πήραν, ένιωσαν ότι οι κόποι τους ανταμείφθηκαν.
Το βάρος ήταν μεγάλο στους αθλητές που συμμετείχαν με την Εθνική ομάδα τζούντο για πρώτη φορά και ένιωσαν πως είναι να εκπροσωπείς την Ελλάδα σε αγώνες στο εξωτερικό με όλη αυτή την πίεση για ένα καλό αποτέλεσμα .
Ευχαριστώ όλους όσους μας στηρίζουν και συνεχίζουμε δυναμικά να προσπαθούμε για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας, στον αθλητισμό και στη ζωή”.