Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2022 13:13

ΚΑΡΑΤΕ: 65 μετάλλια ο Παμμεσσηνιακός στην Αμαλιάδα!

Γράφτηκε από τον
ΚΑΡΑΤΕ: 65 μετάλλια ο Παμμεσσηνιακός στην Αμαλιάδα!

Με 45 αθλητές συμμετείχε ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε στο Κύπελλο Karate Open Series που έγινε στην Αμαλιάδα και κατάφερε να κατακτήσει 65 μετάλλια (27 χρυσά, 23 ασημένια και 15 χάλκινα)!

Ετσι ο καλαματιανός σύλλογος κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 48 συλλόγους που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, που έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ).
Να σημειωθεί ότι στους αγώνες συμμετείχαν 850 αθλητές και αθλήτριες και η επιτυχία του Παμμεσσηνιακού είναι τεράστια και δείχνει τη σωστή και οργανωμένη λειτουργία του συλλόγου, που γίνεται εδώ και 45 χρόνια και έχει αναδείξει εκατοντάδες πρωταθλητές.
Αναλυτικά οι αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση είναι οι :
Στα κάτα την 1η θέση κατέλαβαν ο Μαριλένα Γεωργακοπούλου, Νεφέλη Ζαχαροπούλου, Μάρα Μιχοπούλου, Σταυρούλα Παναγέα, Κατερίνα Τσίχλη και Στέλλα Καλογεροπούλου.
Τη 2η θέση κατέκτησαν οι: Αρχοντία Διονυσοπούλου, Αγάπη Κυριακοπούλου, Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, Δημητρία Μιχοπούλου, Νεκταρία Τσίχλη και Μαρία Συρίγου. Και την τρίτη θέση οι : Φαίδρα Ζαχαροπούλου, Σοφία Μπάλλα, Μαρία Σπυροπούλου, Νικολέττα Χανδρινού, Μαντώ Πεφάνη, Δέσποινα Φωτεινοπούλου. Στο κούμιτε την 1η θέση κατέλαβαν οι: Μαριλένα Γεωργακοπούλου, Μάρα Μιχοπούλου, Νικολέττα Χανδρινού, Μαρία Σπυροπούλου. Στο κούμιτε την 2η θέση κατέκτησαν οι: Δημητρία Μιχοπούλου, Νεφέλη Ζαχαροπούλου, Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, Σοφία Μπάλλα.
Οι αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο είναι:
Στα κάτα, πρώτη θέση οι: Γιώργος Γεωργακόπουλος, Αντώνης Πατσαρίνος, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Γεώργιος Καλτσίδης, Δημήτριος Δημόπουλος, Σταύρος Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτης Καρύδης, Κωνσταντίνος Μπούχαλης; Γεώργιος Ζαχαρόπουλος.
Στα κάτα, δεύτερη θέση οι: Αναστάσιος Γεωργιλέας, Νικήτας Δημόπουλος, Σωκράτης Ζαχαρόγιαννης, Ηλίας Ηλιόπουλος, Γεώργιος Γεωργιλέας, Νικόλαος Δημητρακόπουλος, Νικόλαος Ξυπόλιτος, Ιωάννης Τσερπές, Ιβάν Ντίμοβ, Βασίλειος Νινιός, Λουκάς Μπάλλας.
Στα κάτα, 3η θέση οι: Γιώργος Χριστόπουλος, Κωνσταντίνος Καλύβας, Φώτης Αντωνόπουλος.
Στο κούμιτε την 1η θέση κατέκτησαν οι αθλητές: Νίκος Αδαμόπουλος, Ηλίας Ηλιόπουλος, Γεώργιος Καλτσίδης, Αντώνης Πατσαρίνος, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Αναστάσιος Γεωργιλέας, Ιβάν Ντίμοβ, Κωνσταντίνος Μπούχαλης.
Στο κούμιτε την 2η θέση κατέλαβαν οι αθλητές: Σωκράτης Ζαχαρόγιαννης, Άγγελος Μπάλλας.
Στο κούμιτε την 3η θέση κατέλαβαν οι αθλητές: Δημήτρης Λαπιώτης, Δημήτριος Σμυρνιός, Νικήτας Δημόπουλος, Γεώργιος Γεωργιλέας, Φώτης Αντωνόπουλος, Ιωάννης Τσερπές.

Δηλώσεις προέδρου και προπονητών

Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε για τους αγώνες στην Αμαλιάδα: « Είμαι βαθύτατα χαρούμενος για τις επιτυχίες των αθλητών μας. Οι επιτυχίες που έρχονται όλα αυτά τα χρόνια μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι, γι’ αυτό θέλω να απονείμω τα εύσημα στην προπονητική μας ομάδα, με τους Ευάγγελο και Ιωάννη Μπούρα να συνεχίζουν το έργο του ιδρυτή μας, Ευθύμιου Μπούρα, και να οδηγούν το σύλλογο μας με ήθος, αξιοπρέπεια και μαχητικότητα στη σύγχρονη εποχή. Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας».
Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Ευάγγελος Μπούρας υπογράμμισε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που καταφέρνουμε πάντα ως σύλλογος, μέσα από την ομαδική προσπάθεια που καταβάλλουμε, να ξεπερνάνε όλοι μας οι αθλητές κάθε φορά τον εαυτό τους και να ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο επίπεδο, τόσο αγωνιστικό, όσο και πνευματικό. Με αποκορύφωμα να κατακτήσουμε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 48 συλλόγους». Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Γιάννης Μπούρας σημείωσε τα ακόλουθα: « Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μας, που έβγαλαν σε πολύ μεγάλο βαθμό όσα τεχνικά και τακτικά στοιχεία δουλεύουμε στην προπόνηση. Όμως πέρα από τα πολλά μετάλλια και τις πρωτιές, αυτό που κρατώ περισσότερο είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια, το ευ αγωνίζεσθε σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα που επέδειξαν όλοι οι αθλητές μας. Στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να είναι αξιοθαύμαστες προσωπικότητες στη συνέχεια της ζωής τους. Καθώς το σύνθημα μας είναι οι αθλητές μας να ξεπερνούν τον ίδιο τους τον εαυτό και να είναι πρωταθλητές της ζωής».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ