Τρίτη, 19 Μάρτιος 2013 20:02

Μαθήματα για αρχάριους ξεκινούν στον Ι.Ο.Ν.Ε.

Γράφτηκε από τον
Μαθήματα για αρχάριους ξεκινούν στον Ι.Ο.Ν.Ε.

Νέα σειρά μαθημάτων ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης για αρχαρίους ξεκινά στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Νοτίου Ελλάδας.
Τα μαθήματα διαρκούν 2 μήνες και αποτελούνται από 16 θεωρητικά και 16 πρακτικά μαθήματα. Μετά το τέλος των μαθημάτων και των επιτυχών εξετάσεων οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν πτυχίο ικανότητας στην ιστιοπλοΐα  ανοικτής θαλάσσης και εάν επιθυμούν δελτίο αθλητή, με το οποίο μπορούν να συμμετέχουν σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες.
Να θυμίσουμε ότι η Ιστιοπλοΐα Ανοιχτής Θαλάσσης αφορά τα θαλασσινά ταξίδια με ενέργεια τον άνεμο και τα πανιά, τις «πλεύσεις» χωρίς μηχανικούς περιορισμούς και την γνωριμία με τη ναυτιλία και τους ανθρώπους της θάλασσας.
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 8 μ.μ. στα γραφεία του Ομίλου στη Μαρίνα Καλαμάτας.
Το κόστος των μαθημάτων είναι 300 €.
Το τμήμα  ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης για προχωρημένους, το προηγούμενο διήμερο  πήγε την πρώτη του εκδρομή και πριν τελειώσει ο κύκλος των μαθημάτων θα πραγματοποιήσει και μια τριήμερη στα πλαίσια των πρακτικών μαθημάτων της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του Ι.Ο.Ν.Ε.
"Στους δύσκολους αυτούς καιρούς η επαφή με τη θάλασσα, η περιπλάνηση στον Μεσσηνιακό – όπου γίνονται τα μαθήματα και τα ταξίδια με τα ιστιοπλοϊκά σκάφη του Ομίλου είναι πολύ ωραίο αντίδοτο στην γκρίζα  καθημερινότητα", αναφέρει το μήνυμα - κάλεσμα του ομίλου στον κόσμο.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ