Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2022 17:30

Θέαμα και συναρπαστικά ματς στο τουρνουά Padel

Γράφτηκε από τον
Θέαμα και συναρπαστικά ματς στο τουρνουά Padel

Πλούσιο θέαμα και συναρπαστικά ματς είχε το 1ο τουρνουά Padel, που έγινε από 21 έως 23 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Olympico Padel και Τennis Club Kalamata.

Ηταν ένα τριήμερο γεμάτο δράση στα τρία υπερσύχρονα γήπεδα, που βρίσκονται στην Αρτέμιδος 199Α και τα οποία γέμισαν με κόσμο, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην μάχη της διάκρισης.
Ενθουσιώδης συμμετοχή και happenings συνέθεσαν μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία, που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους στους αγώνες του τριημέρου, φανερώνοντας την μεγάλη δυναμική που αναπτύσσει το padel και στην Καλαμάτα.
Οι συμμετοχές στο τουρνουά έφτασαν τις 66 στις δυο κατηγορίες ανδρών (αρχαρίων, προχωρημένων) καθώς και μικτό ανδρών-γυναικών και διεξήχθησαν συνολικά 65 παιχνίδια! Οι νικητές και οι φιναλίστ έλαβαν έπαθλα ρακέτες Adidas και αθλητικές τσάντες Wilson από το shop του Olympico Padel και Τennis Club Kalamata που στεγάζεται στην εγκατάσταση.
Επίσης, οι νικητές της advanced κατηγορίας πήραν δωρεάν συμμετοχή και διαμονή για το Christmas tournament στο Olympico padel Ελληνικού.

Τα αποτελέσματα των τελικών:
Κατηγορία mix double
Λαμπρόπουλος Διονύσης / Σαρρή Τόνια - Πρίτσας Χρήστος-Σακκά Ελεονώρα 2-0 (6-2, 6-2)
Κατηγορία Begginers
Κανελλόπουλος Γιάννης / Γιαννακέας Πέτρος - Σταθακόπουλος Γιώργος / Κουτρουμπής Γιώργος 2-0 (6-3, 6-2)
Κατηγορία advanced
Γαλάνης Νίκος / Γκότσης Παναγιώτης - Μπούνας Γιάννης / Toderica Ionut 2-0 (6-0, 6-1)
Παίκτες, θεατές και διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα τουρνουά που θα ακολουθήσουν, με το Olympico Padel - Τennis Club Kalamata να βάζει ψηλά τον πήχη καθώς θα διοργανώσει και διεθνές τουρνουά padel.