Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2022 12:45

Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ 2016: Διοργανώνει αύριο αναπτυξιακούς αγώνες στίβου Πελοποννήσου

Γράφτηκε από τον

Τους δεύτερους αναπτυξιακούς αγώνες στίβου Πελοποννήσου θα διοργανώσει αύριο Σάββατο ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Εκεί όπου μέχρι τις 4 το απόγευμα θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο στίβο, 500 παιδιά ηλικίας έως 15 ετών, από πολλά αθλητικά σωματεία της περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι αγώνες γίνονται με την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο οργάνωσης και να πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις. Επιπλέον, οι αγώνες αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για τα μικρά παιδιά που τώρα μαθαίνουν το στίβο, να συμμετέχουν σε μια όμορφη αθλητική γιορτή, με βάση την άμιλλα και το ευγενές αθλητικό πνεύμα.

“Η διοργάνωση προσφέρει οφέλη και για την πόλη της Καλαμάτας, μιας και περίπου 1.000 επισκέπτες θα έρθουν το Σάββατο για αρκετές ώρες, όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές και προσθέτουν ακόμα τα εξής: “Οι aγώνες στοχεύουν να επαναλαμβάνονται ανά τακτικά διαστήματα σε διαφορετικές πόλεις της Πελοποννήσου. Θυμίζουμε ότι οι 1οι Αναπτυξιακοί Αγώνες είχαν διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου του 2020 στην Καλαμάτα, και είχαν μεγάλη επιτυχία, εν μέσω υγειονομικής κρίσης.
Ευελπιστούμε το κοινό της Καλαμάτας να αγκαλιάσει τις προσπάθειες των μικρών μας αθλητών και αθλητριών και τους προσκαλούμε όλους να έρθουν στο στάδιο της πόλης το μεσημέρι του Σαββάτου”.