Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 17:24

Σ.Α. ΜΕΣΣΗΝΗΣ/ KALAMATA TENNIS GARDEN: Διακρίσεις για την αγωνιστική ομάδα

Γράφτηκε από τον
Σ.Α. ΜΕΣΣΗΝΗΣ/ KALAMATA TENNIS GARDEN: Διακρίσεις για την αγωνιστική ομάδα

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησε η αγωνιστική ομάδα του Σ.Α .Μεσσήνης/Kalamata Tennis Garden αυτό το μήνα, κατακτώντας υψηλές θέσεις σε τουρνουά αντισφαίρισης.

Συγκεκριμένα, η 10χρονη Νικόλ Χαραλαμποπούλου διέπρεψε για άλλη μια φορά σε Open τουρνουά για παιδιά έως 10 ετών, που διοργάνωσε η Ένωση της Πελοποννήσου στην Τρίπολη, κατακτώντας την 1η θέση, μόλις λίγες εβδομάδες, μετά την 2η θέση του ίδιου θεσμού στο Άργος. Παράλληλα η 11χρονη Κρίστυ Χριστοπούλου κατέλαβε την 3η θέση στα μονά και την 2η στα διπλά στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε1 στη Θεσσαλονίκη, σφραγίζοντας το εισιτήριο-πρόσκληση για το Masters των 8 καλύτερων κάθε κατηγορίας με βάση την πανελλήνια κατάταξη, το οποίο διεξήχθη στον Ο.Α. Αθηνών.
Εκεί κατέκτησε την 7η θέση κλείνοντας με αυτό τον τρόπο μια επιτυχημένη πορεία, που στο απόγειο της ήταν και η κλήση στην Εθνική Κ12 το καλοκαίρι που μας πέρασε. Να σημειωθεί πως την Πρωτοχρονιά του 2023 η Χριστοπούλου θα φιγουράρει στην 2η θέση της Πανελλήνιας κατάταξης, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα να είναι η μοναδική Μεσσήνια αθλήτρια αντισφαίρισης που θα έχει καταφέρει να εκπροσωπεί το εθνόσημο για δύο συνεχόμενα έτη!

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ