Σάββατο, 26 Νοέμβριος 2022 10:50

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: Με 52 αθλητές στο Λουτράκι

Γράφτηκε από τον

Με 52 αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε στο Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών Karate Οpen Series, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου “Γ. Γαλανόπουλος” υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Η συμμετοχή στους εν λόγω αγώνες έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με 150 και πλέον συλλόγους και πάνω από 2000 αθλητές. Την αποστολή του Παμμεσσηνιακού θα συνοδεύσουν οι προπονητές Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας, ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνιος Γιουρτούμας, μέλη του Δ.Σ. καθώς και συγγενείς και φίλοι των αθλητών.

Οι 52 αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής:
Ο Αναστάσιος Χασανάκος στα -67 κιλά στους άνδρες και στους άνδρες κάτω των 21. Ο Δημήτρης Λαπιώτης στα -57 κιλά στους έφηβους. Ο Δημήτρης Σμυρνιός στα -52 κιλά στην κατηγορία των εφήβων. Ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος στα +55 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2009. Ο Άγγελος Μπάλλας στα +55 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2009 και στα -70 κιλά στην κατηγορία των Εφήβων. Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος στα +52 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2010. Ο Νικήτας Δημόπουλος στα +45 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2012. Ο Αναστάσιος Γεωργιλέας στα +45 κιλά στους παίδες του 2012. Ο Ηλίας Ηλιόπουλος στα +52 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2010. Ο Γιώργος Γεωργιλέας στα +35 κιλά στους παίδες του 2013. Ο Ιωάννης Τσερπές στα -35 κιλά στην κατηγορία των παίδων του 2012. Ο Γιώργος Καλτσίδης στα -47 κιλά στους παίδες του 2010. Ο Κωνσταντίνος Μπούχαλης στα -25 κιλά στους παίδες του 2014. Ο Αντώνης Πατσαρίνος στα -30 κιλά στους παίδες του 2014. Ο Σωκράτης Ζαχαρόγιαννης στα -50 κιλά στους παίδες του 2009 και ο Ιβάν Ντίμοβ στα +55 κιλά στους παίδες του 2009.
Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο αγωνιστικό μέρος του Κούμιτε, όσο και στο τεχνικό αγώνισμα του Κάτα.
Οι παίδες και οι άνδρες που θα πάρουν μέρος μόνο στη διαδικασία του Κάτα είναι οι ακόλουθοι: Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Δημόπουλος, Κωνσταντίνος Καλύβας, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Σταύρος Κωνσταντόπουλος, Βασίλης Νινιός, Κωνσταντίνος Καλλιντέρης, Λουκάς Μπάλλας, Παναγιώτης Καρύδης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Θεόδωρος Καλλιντέρης, Αναστάσιος Χριστάκης, Δημήτρης Κάρτσωνας, Ιωάννης Μάλαμας, Σαράντος Ψυχογιόπουλος, Νίκος Δημητρακόπουλος. Στην κατηγορία των ανδρών, οι Γιώργος Χριστόπουλος, Νίκος Ξυπόλιτος και Γιώργος Ζαχαρόπουλος.
Στις κορασίδες θα λάβουν μέρος οι: Δημητρία Μιχοπούλου στα -49 κιλά. στις κορασίδες του 2008, Μάρα Μιχοπούλου στα – 54 κιλά στις κορασίδες του 2008, Νεφέλη Ζαχαροπούλου στα -45 κιλά στις κορασίδες του 2010, Μαριλένα Γεωργακοπούλου στα +35 κιλά στις κορασίδες του 2013, Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου στα +40 κιλά στις κορασίδες του 2012, Νικολέτα Χανδρινού στα -+40 κιλά στις κορασίδες του 2012, Σοφία Μπάλλα στα -44 κιλά στις κορασίδες του 2011.
Οι παραπάνω αθλήτριες θα διαγωνισθούν και στο αγώνισμα του Κάτα και του Κούμιτε. Μόνο στα Κάτα κορασίδων θα πάρουν μέρος οι : Αρχοντία Διονυσοπούλου, Βασιλική Δημητροπούλου, Φαίδρα Ζαχαροπούλου, Αγάπη Κυριακοπούλου, Σταυρούλα Παναγέα, Μαντώ Πεφάνη, Κατερίνα Τσίχλη, Νεκταρία Τσίχλη. Στις γυναίκες θα συμμετέχουν η Στέλλα Καλογεροπούλου και η Δέσποινα Φωτεινοπούλου.
Οι προπονητές Ευάγγελος και Ιωάννης Μπούρας δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι για την προετοιμασία των αθλητών αλλά και την αγωνιστική διάθεση που έχουν επιδείξει οι Καρατέκα του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στις προπονήσεις, ενώ πρόσθεσαν ότι, «Θέλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί όπως στους πρόσφατους αγώνες της Αμαλιάδας και της Αθήνας. Να καταφέρουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δουλεύουμε τακτικά στις προπονήσεις και αντίστοιχα για τα νέα μας μέλη να εφοδιαστούν με πολύτιμες εμπειρίες που θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον τους στο άθλημα του Καράτε», ενώ κλείνοντας, είναι πεπεισμένοι πως για ακόμη μια φορά θα είναι νικητές στο ήθος, στο ευ αγωνίζεσθε και στη μαχητικότητα.