Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2022 12:20

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Επιτυχίες του ΝΟΚ στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας

Γράφτηκε από τον
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Επιτυχίες του ΝΟΚ στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδας διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας "Ο Ποσειδών".

Η "αυλαία" στους αγώνες έπεσε την περασμένη Κυριακή, μετά από ένα τριήμερο με πολλές αλλαγές του αέρα, από άπνοια μέχρι και 4 μποφόρ. Οι αθλητές και αθλήτριες πάντως, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ήταν παρόντες μέσα στη θάλασσα. Ο ΝΟΚ ξεχώρισε και αγωνιστικά, καθώς ο Γιώργος Λημνιός κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη και στην κατηγορία αγοριών στην κατηγορία ILCA4.

Στα optimist, ο Παναγιώτης Πατικόπουλος, πήρε την 3η θέση στη κατηγορία αγόρια κάτω των 11 ετών και η Δήμητρα Κολινιάτη, επίσης την 3η θέση στη κατηγορία κορίτσια κάτω των 11 ετών.
Στους αγώνες συμμετείχαν ακόμα από το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας οι: Φίλιππος Λημνιός, Δημήρης Κακαλίκας, Νίκος Νικόπουλος, Αναστάσιος Νικόπουλος, Αλέξανδρος Πατικόπουλος, Κοσμάς Δερμάτης στα Optimist και Αριστοτέλης Σιαφάκας, Ξάνθη Μαρισέλ, Αμαλία Μαρισέλ και Χρυσάνθη Καραμπάτου στα ILCA4.
"Όλοι οι αθλητές-τριες του Ομίλου έκαναν μια καλή προσπάθεια και μαζί με τον προπονητή τους Παναγιώτη Λημνιό βάζουμε στόχους για περισσότερες διακρίσεις. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο για την υποστήριξή τους, καθώς και όλους όσους εργάστηκαν μέσα και έξω από τη θάλασσα για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας", καταλήγει η ανακοίνωση του ΝΟΚ.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ