Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2022 13:12

Σε καμπ της εθνικής παίδων δύο πολίστες του Αργη

Γράφτηκε από τον

 

Σε καμπ αξιολόγησης και προετοιμασίας της εθνικής παίδων υδατοσφαίρισης κλήθηκαν οι Ηλίας Πετρόπουλος και Αντώνης Πετρόπουλος.

Οι δύο ταλαντούχοι αθλητές του Αργη Καλαμάτας, κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Φώντα Λεμπέση, προκειμένου να δώσουν το “παρών” στις 5 και 6 Δεκεμβρίου στο κλειστό κολυμβητήριο της Πάτρας σε προπονήσεις - αξιολόγηση στο 4ο Καμπ αξιολόγησης Παίδων (Κ15) για τα σωματεία της Πελοποννήσου.
Ο Ηλίας Πετρόπουλος είναι τερματοφύλακας και ο Αντώνης Πετρόπουλος περιφερειακός. Ο Αργης σε ανακοίνωση του για την κλήση των δύο αθλητών σημειώνει τα εξής: “Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί τιμή τόσο για τους ίδιους τους αθλητές για την καθημερινή τους παρουσία και προσπάθεια στις προπονήσεις, όσο και για τις οικογένειές τους , που με αυταπάρνηση τους στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα.
Επίσης αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών του τμήματος υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας (προπονητές, διοίκηση) που καθημερινά στις προπονήσεις και στους αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα, συνεχίζουν για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης στην Καλαμάτα, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το "ευ αγωνίζεσθαι" και την"ευγενή άμιλλα". Λούη, Αντώνη συγχαρητήρια”.