Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2022 15:16

ΠΟΛΟ - ΑΡΓΗΣ: Σε καμπ της εθνικής παίδων Ηλίας και Αντώνης Πετρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ - ΑΡΓΗΣ: Σε καμπ της εθνικής παίδων Ηλίας και Αντώνης Πετρόπουλος

Σε καμπ προετοιμασίας της εθνικής ομάδας παίδων υδατοσφαίρισης, που έγινε 5 και 6 Δεκεμβρίου στο κλειστό κολυμβητήριο Πάτρας "Αντ. Πεπανός", συμμετείχαν οι Ηλίας και Αντώνης Πετρόπουλος.

Οι δύο αθλητές του Αργη Καλαμάτας είχαν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φώντα Λεμπέση για τις προπονήσεις – αξιολογήσεις στο 4ο καμπ αξιολόγησης παίδων (γενν. 2008 – 2009), με τη συμμετοχή έξι σωματείων της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, που καλλιεργούν το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Ο Ηλίας Πετρόπουλος είναι τερματοφύλακας και ο Αντώνης Πετρόπουλος περιφερειακός. Αμφότεροι επέστρεψαν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους. Ο Αργης με ανακοίνωση σημειώνει τα εξής: “Ευελπιστούμε πως ο ενθουσιασμός από τη συμμετοχή τους, θα γεμίσει με περισσότερη διάθεση στις καθημερινές προπονήσεις και στους αγώνες, τόσο τους ίδιους, όσο και τους συναθλητές τους στον Άργη Καλαμάτας, που σε λίγες μέρες «ρίχνονται» στην μάχη των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα παίδων. Οι κλήσεις και η συμμετοχή στα καμπ αξιολόγησης και προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων τώρα του Λούη και του Αντώνη, αλλά και του Πάνου λίγους μήνες πριν, γεμίζουν με αισιοδοξία το τμήμα υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας, όπου συνεχίζει καθημερινά τις προπονήσεις και τους αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα, για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης στην Καλαμάτα, προάγοντας την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το "ευ αγωνίζεσθαι" και την "ευγενή άμιλλα”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ