Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2022 15:31

Α.ΓΣ. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Τέσσερα μετάλλια στο ΣΕΦ

Γράφτηκε από τον

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε ο Α.Γ.Σ. Τάε Κβον Ντο Κυπαρισσίας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) εκεί όπου διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο το τελευταίο επίσημο πρωτάθλημα τάε κβον ντο για τις μικρές ηλικίες.

Ο μεσσηνιακός σύλλογος πήρε μέσος με έξι αθλητές και αθλήτριες, κατακτώντας ένα χρυσό και τρία χάλκινα μετάλλια, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το 2022.
Τα τρία χάλκινα μετάλλια ήρθαν μάλιστα την πρώτη μέρα των αγώνων από την Πέτρινα Μπαρτζελιώτη στην κατηγορία -41 κιλά κορασίδων, την Κωνσταντίνα Μητροπούλου στα -49 κιλά κορασίδων και τον Χρήστο Γερόσταθο στα -37 κιλά παίδων, ενώ ο Νίκος Καπόγιαννης πήρε την 5η θέση στα -53 κιλά παίδων.
Την δεύτερη ημέρα των αγώνων ήρθε και το χρυσό για το σύλλογο της Κυπαρισσίας από τον Ανδρέα Αλεξόπουλο, στην κατηγορία -41 κιλά παίδων. Ο Αλεξόπουλος έπειτα από τέσσερις
νικηφόρους αγώνες, σε μια από τις πιο πολυπληθείς κατηγορίες του πρωταθλήματος, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να κατακτήσει την 1η θέση. Ο Αγγελος Αλεξόπουλος, που αγωνιστικέ για πρώτη φορά στην μικρότερη ηλικιακά κατηγορία του πρωταθλήματος, δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια.
Ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Αλεξόπουλος δήλωσε για τις πρόσφατες επιτυχίες: “
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους έξι αθλητές για την εξαιρετική τους εμφάνιση και την διάθεση τους να διακριθούν. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί φαίνεται ότι ο σύλλογος μας συνεχίζει να πρωτοστατεί σε πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις. Να έχει μια διαχρονικότητα στις διακρίσεις και μέσα από την συστηματική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου να αναδεικνύονται ταλέντα, όπου το μέλλον τους ανήκεις και σίγουρα θα τους καμαρώσουμε σε ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα. Τέλος εύχομαι η νέα χρόνια να είναι εξίσου δημιουργική και καλύτερη από αυτή που φεύγει, να θέσουμε νέους υψηλότερους στόχους και με μεθοδικότητα και προγραμματισμό να τους πετύχουμε”.