Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2023 15:23

Εκοψε πίτα ο ΣΔΥ Μεσσηνίας (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Εκοψε πίτα ο ΣΔΥ Μεσσηνίας (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή εκατό και πλέον φίλων, μελών και δρομέων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στο "Κεντρικόν”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, ο νέος Διοικητής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας της Χώρας Υποστράτηγος και μέλος του ΣΔΥΜ κ. Παναγιώτης Πούπουζας, ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας, επίσης μέλος του ΣΔΥΜ, όπου και η δωρεά της πίτας στο σύλλογο, μέλη των συλλόγων του Ξαναρί-ΖΩ, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου εθελοντών "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ".
Ο πρόεδρος του ΣΔΥΜ Χρήστος Μπένος υποδέχτηκε όλους τους καλεσμένους, ευχαριστώντας τους για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του συλλόγου, το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την αμέριστη συμπαράστασή τους προς στο σύλλογο, όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΔΥΜ και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και καλά τρεξίματα σε όλους.

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, χαιρέτισε το κόσμο επαινώντας την προσπάθεια του συλλόγου για την προβολή του μαζικού λαϊκού αθλητισμού, υποσχόμενος ότι θα συμβάλλει και θα είναι πάντα στο πλευρό μας, αναφερόμενος ότι ο ΣΔΥΜ είναι κομμάτι της κοινωνίας μας και συνεργάτης του Δήμου.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας όπου υπήρξαν τέσσερα φλουριά και οι τυχεροί ήταν τα μέλη του καλαματιανού συλλόγου, Διονύσης Μπαρτζελιώτης, Οδυσσέας Καράμπελας, Γιώργος Χριστόπουλος, αλλά και ο συνεργάτης και σύμβουλος δημοσίων σχέσεων του Δημάρχου.

Τα φλουριά ήταν δωροεπιταγές και αθλητικό υλικό από επώνυμο αθλητικό κατάστημα της πόλης. Η γιορτή συνεχίστηκε με φαγητό, κρασί και χορό στο πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα του κέντρου που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ