Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2013 18:56

Πετυχημένη εκδήλωση του ΦΟΚ στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Πετυχημένη εκδήλωση του ΦΟΚ στο Διαβολίτσι

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Διαβολιτσίου,  η γιορτή του Φιλογυμναστικού  Ομίλου Καλαμάτας(Φ.Ο.Κ.), για τα νεοσύστατα τμήματα του συλλόγου στο Μελιγαλά και Διαβολίτσι.
Οι μικρές αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εντυπωσίασαν με τα πολύ ωραία προγράμματα που παρουσίασαν. Το παρών στο Διαβολίτσι, έδωσε και η αγωνιστική ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής του συλλόγου, συμμετέχοντας και αυτή στη γιορτή, παρουσιάζοντας ατομικά και ομαδικά προγράμματα.
Στην ομιλία της στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Φ.Ο.Κ. Βούλα Κουβάτσου ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Οιχαλίας Φίλιππο Μπάμη, καθώς  και τον Κωνσταντίνο Μητρόπουλο που έδωσαν την ευκαιρία στο σύλλογο να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Επίσης επισήμανε πως ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας είναι ο ιστορικότερος και αρχαιότερος εν ενεργεία σύλλογος στην Ελλάδα, όσον αφορά τη γυμναστική και ανέφερε πως αθλήτριές του έχουν συμμετάσχει με την εθνική ομάδα σε ολυμπιάδα, σε παγκόσμια, ευρωπαϊκά και βαλκανικά πρωταθλήματα, έχοντας κατακτήσει πολλά μετάλλια και διακρίσεις.                                          
Επίσης έκανε γνωστό πως η αγωνιστική ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής θα δώσει το προσεχές διάστημα φιλικούς αγώνες αλλά και επίσημους, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα  πανελλήνια πρωταθλήματα, με στόχο τη διάκριση των αθλητριών του. Η γιορτή έκλεισε με κεράσματα από το πλούσιο μπουφέ που προσέφεραν μέλη της διοίκησης και γονείς των αθλητριών.
 
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε:
1. Η Εφη Ρεμπάκου  σε ατομικό πρόγραμμα χωρίς όργανο
2. Η Φωτεινή Μπάκα σε ατομικό πρόγραμμα χωρίς όργανο.
3. Κρυστάλλινα Κορίτσια: Ομαδικό πρόγραμμα χωρίς όργανο.
Παρουσίασαν οι Σοφία Βλάχου, Μαριλία Γεωργακά, Βασιλική Κρέστη, Δήμητρα    
Γιαννοπούλου, Ευσταθία Γιαννοπούλου, Ευαγγελία Γκότση, Μαργαρίτα Αιδηνή, Φωτεινή Στασιοπούλου. Προπονήτρια η Νικολέτα Τσιολάκου.
4. Η Μυρτώ Αθανασουλάκη σε ατομικό πρόγραμμα  χωρίς όργανο.
5. Η Φωτεινή Μπούνα σε ατομικό πρόγραμμα χωρίς όργανο.
6. Χαρωπά ζουζούνια : Ομαδικό πρόγραμμα με στεφάνια. Παρουσίασαν:
Ραφαέλα Στούκα, Νατάσα Παναγοπούλου, Αναστασία Ηλιοπούλου, Γεωργία Ρερρέ, Δήμητρα Νανοπούλου, Ζωή Νανοπούλου, Μαρία Μακρυνιώτη, Κατερίνα Κωτσιοπούλου. Προπονήτρια η Γιούλη Τοφαλή. Η Ζωή Πουλοπούλου σε ατομικό πρόγραμμα χωρίς όργανο.
7. «Τσιγγάνικος χορός» - Πρόγραμμα χωρίς όργανο. Παρουσιάζει: η  Ιουλία Τσαούση. Χορογραφία: Φωτεινή Ομπραζτσόβα.
8. Ταμπουρίνο: Ομαδικό πρόγραμμα. Παρουσίασαν: Φωτεινή Μπάκα, Έφη Ρεμπάκου, Ζωή Πουλοπούλου, Μυρτώ Αθανασουλάκη. Χορογράφος η Φωτεινή Ομπραζτσόβα.
9. «GANGAM STYLE » Πρόγραμμα χωρίς όργανο
Παρουσίασαν: Δήμητρα Λυμπεροπούλου, Αναστασία Χρονοπούλου, Ροξάνα  Βαlan, Διονυσία Ξιάρχου, Βιβή Μπουρίκα, Νεκταρία Μπουρίκα, Ουρανία Κωτσιοπούλου, Βασιλική Ματθιοπούλου, Σταύρος Μακρυνιώτης. Προπονήτρια η Γιούλη Τοφαλή.
10. Το πρώτο φτερούγισμα : Ομαδικό πρόγραμμα. Παρουσίασαν:  Ιωάννα Αντωνακοπούλου , Δωροθέα Ανδριοπούλου, Gilca Ελένη- Florentina , Ηλιάνα Σιαμπάνη, Κωνσταντίνα-Μαρία Σταίκου, Άνετα  Χρονοπούλου , Κατερίνα Χρονοπούλου. Προπονήτρια η Νικολέτα Τσιολάκου.
11. Αμαζόνες: Ομαδικό πρόγραμμα χωρίς όργανο.
Παρουσίασαν: Φωτεινή Μπάκα, Έφη Ρεμπάκου, Ζωή Πουλοπούλου, Μυρτώ Αθανασουλάκη, Ιουλία Τσαούση, Φωτεινή Μπούνα. Χορογράφος η Φωτεινή Ομπραζτσόβα. 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ