Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 18:33

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: Ικανοποίηση Γεωργόπουλου για την πρόκριση

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: Ικανοποίηση Γεωργόπουλου για την πρόκριση

Χάρη στο γκολ του Λημνιού στο 17ο λεπτό, η Εθνική Παίδων νίκησε στη Ρίγα 1-0 την αντίστοιχη της Λετονίας και πήρε την πρόκριση στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015.


Η ελληνική ομάδα είχε και σε αυτό το κρίσιμο ματς την υπεροχή και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, καθώς δημιούργησε πολλές επικίνδυνες φάσεις στην εστία των διοργανωτών του 5ου ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Λετονοί αγωνίστηκαν από το 61΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Βοϊνίκις.
Την ικανοποίησή του για την πρόκριση στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εξέφρασε ο Μεσσήνιος μοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος.
«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση σε ένα κρίσιμο ματς. Προηγηθήκαμε σχετικά νωρίς, όμως στη συνέχεια είχαμε νευρικότητα στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε την πολύτιμη νίκη. Το παιχνίδι μας παρουσίασε καλές και κακές στιγμές. Δεν είχαμε την απαραίτητη ισορροπία, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό σε αυτές τις ηλικίες και σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Παρόλα αυτά, δημιουργήσαμε αρκετές καλές φάσεις και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ευρύτερη νίκη. Αξίζαμε την πρόκριση γιατί ήμασταν ανώτεροι των αντιπάλων μας και στις τρεις αναμετρήσεις του ομίλου. Τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή προετοιμασία, δούλεψαν σκληρά και σε όλο το διάστημα της παραμονής μας στη Λετονία και απέδειξαν ότι έχουν ταλέντο και ότι μπορούν να φτάσουν ακόμη ψηλότερα. Θέλω να τους συγχαρώ, όπως και να ευχαριστήσω όλο το υπόλοιπο τιμ και ιδιαίτερα τους άμεσους συνεργάτες μου, κ. Πανταζή και Αϊβαλιώτη. Πλέον, έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε πιο μεθοδικά και με ηρεμία και θα περιμένουμε την κλήρωση για την επόμενη πρόκληση».