Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2023 14:11

ΣΤΙΒΟΣ: Την 8η θέση στο πανελλήνιο κατέκτησε η Ιωάννα Τζόρβα

Γράφτηκε από τον

Σημαντική επιτυχία για την 16χρονη αθλήτρια του στίβου από την Κυπαρισσία Ιωάννα Τζόρβα που κατέκτησε την 8η θέση στο πένταθλο κλειστού στίβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για το 2023.

Η αθλήτρια του Φιλαθλητικού Ομίλου Μεσσηνίας συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Ανδρών – Γυναικών στο πένταθλο (60μ με εμπόδια, άλμα σε ύψος, σφαιροβολία, άλμα σε μήκος και 800μ).
Μόλις στα 16 της χρόνια η Ιωάννα, αγωνίστηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.), σε ένα από τα πιο δύσκολα και επίπονα αγωνίσματα του κλειστού στίβου (5 αγωνίσματα σε μια ημέρα) και κατάφερε να κερδίσει μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες της κατηγορίας γυναικών.
Στο διάστημα που προηγήθηκε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η Ιωάννα Τζόρβα συμμετείχε σε 2 ημερίδες κλειστού στίβου στα 60 μ. με εμπόδια, σε Αθήνα και Πάτρα, τερματίζοντας στην 2η και 1η θέση.

Ξεπερνά τις δυσκολίες

Η αθλήτρια του Φιλαθλητικού Ομίλου Μεσσηνίας, κατά την διάρκεια της χειμερινής προετοιμασίας, ξεπέρασε τις δυσκολίες των ανύπαρκτων υποδομών στίβου της Κυπαρισσίας. Προπονείται σε πολύ άσχημες συνθήκες και πρέπει να μεταβαίνει στην Ζαχάρω και την Καλαμάτα, για να μπορέσει να πατήσει ταρτάν. Με την επιτυχία της Ιωάννας, τα παιδιά του στίβου της Κυπαρισσίας έστειλαν για άλλη μια φορά ένα μήνυμα θετικής ενέργειας, ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει έναν άνθρωπο που πιστεύει και αγαπάει αυτό που κάνει.