Πέμπτη, 02 Μάρτιος 2023 11:34

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ “ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ”: Εννέα μετάλλια σε διεθνές τουρνουά

Γράφτηκε από τον

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις για τους αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ. Τζούντο “Ολυμπιονίκης Καλαμάτας”, συνεχίστηκαν και στο 11ο διεθνές τουρνουά τζούντο “Ολυμπιονίκη Ρέντη”, που έγινε στις 25 Φεβρουαρίου.

Ο καλαματιανός σύλλογος συμμετείχε στους αγώνες με 11 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε εννέα μετάλλια (2 χρυσά, 4 αργυρά και 3 χάλκινα), καθώς και δύο πέμπτες θέσεις. Οι judokas είχαν παράλληλα την ευκαιρία και την τιμή να συναντήσουν την 7ή Ολυμπιονίκη του Τόκιο και Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελισάβετ Τελτσίδου, όπου συνομίλησαν μαζί της και έβγαλαν φωτογραφίες.
Αναλυτικά οι επιδόσεις του “Ολυμπιονίκη Καλαμάτας”:
Χριστιάνα Γαϊτανάρου χρυσό μετάλλιο, Κορασίδες Β’
Κωνσταντίνος Θεοδώρου χρυσό μετάλλιο, Παίδες Β’
Παναγιώτα Καρμπαλιώτη αργυρό μετάλλιο, Κορασίδες Β’
Νίκος Μιχαλέας αργυρό μετάλλιο Juniors A’
Πάνος Παπαδόπουλος αργυρό μετάλλιο Juniors A’
Νικόλας Καρμπαλιώτης αργυρό μετάλλιο Juniors A’
Αθηνά Μασουρίδη χάλκινο μετάλλιο Κορασίδες Β’
Χρυσονίκη Βασιλοπούλου χάλκινο μετάλλιο Κορασίδες Β’
Αίαντας Νώντας χάλκινο μετάλλιο Juniors A’
Ηλίας Μπάρας, 5ή θέση Εφήβων
Χρήστος Φιλιππόπουλος, 5ή θέση Εφήβων.
Με ανακοίνωση του ο σύλλογος δεν κρύβει τη χαρά και την υπερηφάνεια για τις παραπάνω διακρίσεις.“Σαν δάσκαλοι του συλλόγου, αισθανόμαστε περήφανοι για όλους τους μαθητές μας, αυτούς που αγωνίστηκαν αλλά και αυτούς που δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τις προπονήσεις μας στο αγωνιστικό κομμάτι σε συνδυασμό πάντα με τις ηθικές αξίες του Τζούντο. Σεβασμός, Ευγένεια, Σεμνότητα, Ειλικρίνεια, Φιλία, Θάρρος, Ευγνωμοσύνη! Αξίες ζωής ,ανώτερες από οποιαδήποτε μετάλλιο που οφείλουμε να διδάξουμε στα παιδιά μας”.