Πέμπτη, 02 Μάρτιος 2023 12:38

ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πίτα και βραβεύσεις για το τμήμα πόλο

Γράφτηκε από τον

 

Την πίτα του έκοψε το προηγούμενο διάστημα το τμήμα υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας, ενώ παράλληλα βράβευσε και τους αθλητές που διακρίθηκαν το 2022.

Ο καλαματιανός σύλλογος διοργάνωσε μια σεμνή τελετή, αλλά γεμάτη ενθουσιασμό και παιδικά χαμόγελα στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας, όπου παρευρέθηκαν αρκετοί μικροί αθλητές από τις ακαδημίες, παίκτες της ανδρικής ομάδας, γονείς, αθλητές, αλλά και φίλοι του συλλόγου.
Αρχικά, οι πολίστες του Άργη έδωσαν οικογενειακό δίτερμα, με τη συμμετοχή αθλητών από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες μπροστά στα μάτια αρκετών θεατών, που χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους. Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν οι αθλητές που οδήγησαν το 2022 την ομάδα του Άργη Καλαμάτας στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μίνι παίδων και στις 25 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Την βράβευση πραγματοποίησε ο έφορος του τμήματος Μπάμπης Κοσικίδης και αναφερόμενος στην μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς, ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες στη συνέχεια. Επίσης, χωριστή βράβευση έγινε στους τρεις αθλητές της ομάδας που το 2022 συμμετείχαν στα καμπ αξιολόγησης της Εθνικής Παίδων. Την απονομή πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Χιώτης, ταμίας στο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας, που ευχήθηκε την επόμενη φορά οι εν λόγω αθλητές να προχωρήσουν και άλλο στο κλιμάκιο της Εθνικής Παίδων και να πλαισιωθούν από περισσοτέρους αθλητές από τις ακαδημίες του τμήματος υδατοσφαίρισης του Άργη Καλαμάτας. Τέλος, την κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο πρόεδρος του συλλόγου του Άργη Καλαμάτας Γιάννης Καλαμαράς, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και πάντα επιτυχίες στο τμήμα.