Παρασκευή, 03 Μάρτιος 2023 12:47

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ: Μεσσήνιοι αθλητές σε πανελλήνια πρωταθλήματα (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Μετά από αρκετό καιρό, οι αθλητές του “TOP Billiards” επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση συμμετέχοντας σε επίσημες διοργανώσεις μπιλιάρδου.

Αυτό το τριήμερο τέσσερις αθλητές του συλλόγου θα συμμετάσχουν σε Πανελλήνια πρωταθλήματα που πραγματοποιούνται στην Αθήνα και στο Αργος.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Χριστόπουλος θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 9μπαλου μπιλιάρδου που θα διεξαχθεί στο Χαλάνδρι.

Να σημειωθεί ότι ο έμπειρος αθλητής μία εβδομάδα νωρίτερα, το διήμερο 26 και 27 Φεβρουαρίου έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 9μπαλου μπιλιάρδου που πραγματοποιήθηκε στο Αργος. Ο Χριστόπουλος κατέκτησε την 3η θέση ανάμεσα σε 64 παίκτες, συνεχίζοντας την προσπάθεια να διεκδικεί υψηλές θέσεις στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Η νέα γενιά στο Αργος

Αλλοι τρεις αθλητές που αποτελούν τη νέα γενιά του “TOP Billiards” θα συμμετάσχουν το τριήμερο 3-5 Μαρτίου σε αγώνα Γ’ κατηγορίας 9μπαλου μπιλιάρδου που θα διεξαχθεί στο Αργος στην αίθουσα Eight ball. Ο λόγος για τους Φώτη Στάμο, Νίκο Παπαστάθη (θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες) και Παναγιώτη Δημόπουλο, οι οποίοι από σήμερα έως και την Κυριακή, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας 9μπαλου μπιλιάρδου.