Τετάρτη, 08 Μάρτιος 2023 18:04

KALAMATA RUNNING PROJECT: Δεύτερη θέση για Καρούτζο και Θεοδωρακοπούλου στο Ναύπλιο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με 30 αθλητές και αθλήτριες έλαβε μέρος το Kalamata Running Project στο Μαραθώνιο Ναυπλίου 2023 την περασμένη Κυριακή.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του καλαματιανού συλλόγου έτρεξαν στο αγώνισμα των 5χλμ. αλλά και στον Ημιμαραθώνιο, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, παρά τον ζεστό καιρό και τον δυνατό άνεμο που επικρατούσε στο κατά τα άλλα πανέμορφο και ιστορικό Ναύπλιο. Ο αγώνας διεξήχθη εντός της πόλης και της παραλιακής οδού του Ναυπλίου.

Οι σημαντικότερες διακρίσεις του Kalamata Running Project ήταν οι 2ες θέσεις της Ελένης Θεοδωρακοπούλου και του Παναγιώτη Καρούτζου στον αγώνα των 5χλμ στην κατηγορία των γυναικών και αντρών με επιδόσεις 20:03΄ και 15:50΄ αντίστοιχα.

“Οι προπονητές της ομάδας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών, όσο και από το γεγονός ότι άπαντες χάρηκαν τον αγώνα τους. Μετά τον αγώνα, υπήρξε χρόνος για μια μικρή βόλτα στα σοκάκια του Ναυπλίου στα πλαίσια της χαλάρωσης και αποφόρτισης από τον αγώνα”, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο δραστήριος καλαματιανός σύλλογος.
Το Kalamata Running Project ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του, που θα είναι ο Μαραθώνιος της Μεσσήνης την Κυριακή 2 Απριλίου.