Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2023 16:36

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Εντυπωσίασε ο Αργης στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον

Με 20 αθλητές και αθλήτριες έλαβε μέρος ο Αργης Καλαμάτας το περασμένο Σάββατο στο εαρινό πρωτάθλημα κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών Νοτίου Ελλάδας, που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα.

Τα “δελφινάκια” του Αργη, ηλικίας 9 έως 12 ετών κατάφεραν εκτός από το να συνθλίψουν τα ατομικά τους ρεκόρ, να βρεθούν στις πρώτες  θέσεις του βάθρου κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις.
Οι προπονητές τους Θανάσης Κοτσομύτης και Φωτεινή Πετρακάκου, δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την εμφάνιση των παιδιών τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε θέμα συμπεριφοράς, καθώς αυτό που μετρά περισσότερο για εκείνους είναι αρχικά τα παιδιά να αγαπήσουν την κολύμβηση,να αντιμετωπίζουν με ήθος και αξιοπρέπεια τις δυσκολίες του αθλήματος και σε τελευταία μοίρα η κατάκτηση μεταλλίων.
Αναλυτικά οι αθλητές του Αργη που κολύμπησαν και εντυπωσίασαν στην Πάτρα είναι: Περσέας Μαστορίδης, Νικόλαος – Οδυσσέας Φιλιάνδρας, Βασιλική – Αναστασία Μαστοράκη, Βασιλική Τσώνη, Ελένη Πουρνάρα, Μελίνα Τσιπούρα, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, Ιωάννης Σταυριανέας, Ιωάννης Κανελλόπουλος, Βασίλης Κοσμάς, Χρυσή Συμεωνίδη, Νίκη Σακελλαροπούλου, Παναγιώτης Καρούτας, Αριάδνη Γεωργιοπούλου, Δημήτρης Τζούμης, Ματούλα Τσουκαλά, Κλειώ Χιώτη, Κωνσταντίνος Φενέκος, Γιώργος Καπράλος, Ιόλη Γυφτοπούλου. Επόμενος στόχος για τα παιδιά του Αργη είναι το θερινό πρωτάθλημα με ενδιάμεσους σταθμούς διασυλλογικές ημερίδες, όπου οι αθλητές θα συλλέξουν εμπειρίες, ώστε να νιώσουν ακόμα περισσότερο αγωνιστικά έτοιμοι για τον τελευταίο στόχο της χρονιάς.