Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2023 11:57

ΑΡΓΗΣ: Διοργανώνει τουρνουά πόλο κατά των ναρκωτικών

Γράφτηκε από τον

 

Τουρνουά πόλο με σύνθημα “Οχι στα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό” θα διοργανώσει αυτό το Σαββατοκύριακο το τμήμα υδατοσφαίρισης του Αργη Καλαμάτας στο κολυμβητήριο της πόλης.

Είναι η 4η φορά που ο μεσσηνιακός σύλλογος θα πραγματοποιήσει αυτό το τουρνουά, στο οποίο θα συμμετάσχουν ακόμα ο Τρίτων Αμαρουσίου, το Μαρούσι και η Ολυμπιάδα Πετρούπολης. Ο Αργης προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής πόλο που ξεκινά το Μάιο. Στο τουρνουά θα αντιμετωπίσει αύριο στις 8.30 το βράδυ τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, την Κυριακή στις 9.30 το πρωί το Μαρούσι και στις 6.30 το απόγευμα την Ολυμπιάδα Πετρούπολης. Να σημειωθεί ότι το Σαββατοκύριακο θα γίνουν και αγώνες ακαδημιών. Συγκεκριμένα, οι μικροί πολίστες του Αργη θα δώσουν φιλικά με τις αντίστοιχες ομάδες του Τρίτωνα Αμαρουσίου και του Ν.Ο. Πατρών. Ο Αργης θα παίξει αύριο στις 5 το απόγευμα με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου και την Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι με το Ν.Ο. Πατρών, ενώ στις 4.30 μ.μ. θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης.
Το παραπάνω τουρνουά γίνεται σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, ενώ τελεί υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.).
Οι διοργανωτές έδωσαν χθες συνέντευξη Τύπου στο κολυμβητήριο, καλώντας τον κόσμο να δώσει το “παρών”.
“Η διοργάνωση θα βοηθήσει την ομάδα μας ενόψει της συμμετοχής της στην Β΄ Εθνική, που θα γίνει τον Μάιο. Επίσης, βοηθά στο στόχο μας που είναι να διαδώσουμε το άθλημα στην περιοχή της Καλαμάτας και όχι μόνο. Όμως μεταφέρουμε και κοινωνικό μήνυμα. Μέσα από το συγκεκριμένο τουρνουά λέμε «όχι στα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό». Κόντρα στη ναρκωκουλτούρα που καλλιεργείται, κόντρα στον διαχωρισμό ανάμεσα σε σκληρά και μαλακά ναρκωτικά. Σαν Άργης, κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο να έρθει το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο και να παρακολουθήσει τους αγώνες, να δει το άθλημα από ομάδες που σε λίγες ημέρες θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής,”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Αργη Κώστας Πετρόπουλος.
Ο Διονύσης Τριγκιλίδας, εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας τόνισε ότι: “ Σαν Ενωση στηρίζουμε την προσπάθεια κάθε αθλητικού σωματείου, κάθε φορέα, κάθε συλλόγου ειδικά όταν πρόκειται για το μήνυμα «Όχι στα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό» Θέλουμε τη μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων, όποιες κι είναι οι καιρικές συνθήκες το κολυμβητήριο διαθέτει κερκίδες με σκέπαστρα και έτσι μπορούν εύκολα να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Να παρακινήσουμε τα παιδιά να πουν όχι στα ναρκωτικά και κάθε άλλη εξάρτηση”.