Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2023 14:43

Ο Φερέτος νικητής στο τουρνουά μπιλιάρδου για μαθητές και φοιτητές (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Ο Φερέτος νικητής στο τουρνουά μπιλιάρδου για μαθητές και φοιτητές (φωτό)

Με νικητή τον Λυκούργο Φερέτο, ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά 8μπαλου μπιλιάρδου για μαθητές και φοιτητές που διεξήχθη την Κυριακή 26 Μαρτίου στην αίθουσα του TOP Billiards.

Ο 14χρονος αθλητής επικράτησε με 5-2 του 20χρονου Περικλή Φράγκου στον τελικό που έγινε το βράδυ της Κυριακής μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λυκούργος Φερέτος είναι γιος του παλιού πρωταθλητή Νίκου Φερέτου, ο οποίος ήταν πολυνίκης στο θεσμό του 8μπαλου μπιλιάρδου και όλα τα κύπελλα που έχει πάρει βρίσκονται σε ειδικό χώρο στη αίθουσα των επάθλων του TOP Billiards.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Φραγκίσκος Κεράνης εκ των ιδιοκτητών του TOP Billiards απένειμε τα κύπελλα, αλλά και δώρα στους αθλητές που κατέλαβαν τις 4 πρώτες θέσεις. Στο νεαρό πρωταθλητή απένειμε μία στέκα, κύπελλο, γάντι και χρηματικό ποσό. Στους υπόλοιπους τρεις τον Περικλή Φράγκο, τον Παναγιώτη Στάμο και τον Νίκο Παπαστάθη που κατέλαβαν κατά σειρά τις άλλες τρεις θέσεις απένειμε κύπελλο, γάντια και χρηματικό ποσό.
Στο τουρνουά συμμετείχαν 16 άτομα ανάμεσα τους και δύο φοιτήτριες, η Ελενα Καπάνταη και η Ειρήνη Τσώκου, που έδειξαν το ταλέντο τους σε ένα άθλημα που παραδοσιακά είναι ανδροκρατούμενο.
Οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν οι Παναγιώτης Στάμος (έχασε την πρόκριση στον τελικό από από τον Περ. Φράγκο), Παντελής Παπαναστασίου, Απόστολος Κατσόγιαννης, Νίκος Γεωργιλαδάκης, Φώτης Στάμος, Δημήτρης Κορομηλάς, Νίκος Καλογερόπουλος, Αριολ Σαμπάνης, Γιώργος Καρούτας και Χρήστος Μπούρας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ