Σάββατο, 01 Απρίλιος 2023 11:52

Τουρνουά πόλο κατά των ναρκωτικών στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Το 4ο τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών με σύνθημα “Οχι στα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό” διοργανώνει σήμερα και αύριο στο κολυμβητήριο Καλαμάτας, ο Αργης Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Το τουρνουά τελεί υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.). Εκτός από το διοργανωτή Αργη, θα συμμετάσχουν ακόμα ο Τρίτων Αμαρουσίου, το Μαρούσι και η Ολυμπιάδα Πετρούπολης. Παράλληλα θα γίνουν και αγώνες ακαδημιών, όπου οι μικροί πολίστες του Αργη θα δώσουν φιλικά με τις αντίστοιχες ομάδες του Τρίτωνα Αμαρουσίου και του Ν.Ο. Πατρών. Ο Αργης προετοιμάζεται για για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής πόλο που ξεκινά το Μάιο.

Στο τουρνουά θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, σήμερα στις 8.30 το βράδυ τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, την Κυριακή στις 9.30 το πρωί το Μαρούσι και στις 6.30 το απόγευμα την Ολυμπιάδα Πετρούπολης.
Οι μικροί του Αργη, θα αγωνιστούν σήμερα στις 5 το απόγευμα με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου και την Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι με το Ν.Ο. Πατρών, ενώ στις 4.30 μ.μ. θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης.