Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 16:40

OLYMPICO PADEL ΚΑΙ ΤENNIS CLUB KALAMATA: Συναρπαστικές μάχες στο πασχαλινό τουρνουά

Γράφτηκε από τον
OLYMPICO PADEL ΚΑΙ ΤENNIS CLUB KALAMATA: Συναρπαστικές μάχες στο πασχαλινό τουρνουά

Αμφίρροπες μάχες και παιχνίδια με έντονο συναγωνισμό, είχε το τετραήμερο δράσης (20-23/4/23) στο Πασχαλινό τουρνουά padel, το οποίο διεξήχθη με επιτυχία στο Olympico Padel και Τennis Club Kalamata.

Στα τρία υπερσύχρονα γήπεδα της εγκατάστασης, στην οδό Αρτέμιδος 199Α, οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στις μάχες της ρακέτας, ενώ πολλοί νέοι φίλοι του padel παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις αναμετρήσεις.
Ενθουσιώδης συμμετοχή του κόσμου και happenings, συνέθεσαν μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία, που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους στους αγώνες, φανερώνοντας την μεγάλη δυναμική που αναπτύσσει το padel και στην Καλαμάτα.
Οι συμμετοχές στο τουρνουά ξεπέρασαν τις 100 στις δυο κατηγορίες ανδρών (αρχαρίων, προχωρημένων), στην κατηγορία των γυναικών, καθώς και μικτό ανδρών-γυναικών.
Οι νικητές και οι φιναλίστ έλαβαν έπαθλα ρακέτες και αθλητικές τσάντες από το shop του Olympico Padel & Τennis Club Kalamata που στεγάζεται στην εγκατάσταση. Και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα τουρνουά του καλοκαιριού, ενώ αναμένεται να γίνει και διεθνές τουρνουά.

Οι νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών ήταν:

Αρχάριοι
1. Αρης Σκοπέτος - Παναγιώτης Τσίρος (6-3, 7-5)
2. Πάνος Κατσαούνης - Δημήτρης Πολίτης

Προχωρημένοι
1. Βασίλης Μπεξής - Δημήτρης Ζαραφέτας (6-3, 6-0)
2. Ντένης Παπαθανασίου - Κώστας Σταματόπουλος

Γυναικών
1. Μυρτώ Παπακωνσταντίνου - Αγγελική Κουλουμπού (4-6, 6-2, 6-0)
2. Μαριάννα Παπακωνσταντίνου - Πέγκυ Κατσαρού

Mixed double
1. Σχετάκη Μαρία Στράτος (7-6, 6-2)
2. Νικολαϊδη Τόνια- Παπαθανασίου Ντένης