Πέμπτη, 25 Μάιος 2023 13:56

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Με δύο αθλητές στο Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε

Γράφτηκε από τον

Με δύο αθλητές θα εκπροσωπηθεί ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε στο 27ο Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε παίδων, που θα διεξαχθεί από αύριο έως την Κυριακή στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου.

Ο λόγος για τον Ηλία Ηλιόπουλο και το Νικήτα Δημόπουλο. Ο πρώτος θα συμμετέχει στο κούμιτε παίδων 13 ετών στα +55 κιλά και ο Δημόπουλος στην κατηγορία κούμιτε, στην κατηγορία παίδων 11 ετών στα -50κιλά.

Τους αθλητές, μαζί με όλη την αποστολή της Εθνικής ομάδας, θα συνοδέψουν οι προπονητές Γιάννης και Βαγγέλης Μπούρας, και οι γονείς των αθλητών. Ο υπεύθυνος της Τεχνικής επιτροπής για το Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε στη Νότια Ελλάδα Βαγγέλης Μπούρας και ο εκπαιδευτής Γιάννης Μπούρας, δήλωσαν τα ακόλουθα, « είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να φέρουν σε πέρας τις δύσκολες μάχες που έχουν να δώσουν και στο τέλος θα σηκώσουν την Ελληνική σημαία ψηλά, κάτι το οποίο ευελπιστούμε και ευχόμαστε να πετύχει και όλη η ελληνική αποστολή. Μετά την περσινή κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Βαλκανικό του Βελιγραδίου από τον Αναστάσιο Χασανάκο, ευελπιστούμε να χαρούμε αντίστοιχες και μεγαλύτερες επιτυχίες από τον Ηλία και το Νικήτα. Κλείνοντας είμαστε σίγουροι ότι με τη δουλειά που κάνουμε
στο σύλλογο θα ακολουθήσουν κι άλλοι αθλητές μας σημαντική αθλητική πορεία». Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακου Α.Σ. Αντώνιος Γιουρτούμας τόνισε πως, « Οι κόποι χρόνων αρχίζουν να φέρνουν καρπούς και να αναδεικνύουν την συγκροτημένη προσπάθεια και της νέας γενιάς των προπονητών μας. Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου μας Ηλία Ηλιόπουλο και Νικήτα Δημόπουλο, καθώς και σε όλους τους Έλληνες αθλητές και προπονητές.”.