Πέμπτη, 16 Οκτώβριος 2014 19:24

ΣΤΙΒΟΣ: Πριμ διάκρισης σε Τσάτουμα και όσους διακρίθηκαν το 2014

Γράφτηκε από τον

Το 2014 ήταν μια χρονιά με έντονες συγκινήσεις για τον ελληνικό στίβο και κατακτήσεις μεταλλίων σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Στη διάρκεια του έτους η χώρα μας κατέκτησε τέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων τo ένα χρυσό, τα δύο ασημένια και το ένα χάλκινο.


Η ομοσπονδία θέλοντας να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των αθλητών αποφάσισε να δώσει πριμ στους αθλητές που διακρίθηκαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μεταξύ των αθλητών που θα επιβραβευθούν θα είναι και ο Μεσσήνιος άλτης Λούης Τσάτουμας.
Συγκεκριμένα, με χρηματικά έπαθλα θα επιβραβευθεί ο Κώστας Φιλιππίδης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ο Λούης Τσάτουμας για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού και την τέταρτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού, η Κατερίνα Στεφανίδη για το ασημένιο μετάλλιο της Ζυρίχης, αλλά και η Ηλιάνα Κοροσίδου για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Εφήβων- Νεανίδων. Χρηματικό πριμ θα λάβουν και οι Νικόλ Κυριακοπούλου και Λυκούργος Τσάκωνας, που βρέθηκαν στην πρώτη οχτάδα του αγωνίσματος τους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης. Πριμ θα λάβουν και οι προπονητές των παραπάνω αθλητών.