Παρασκευή, 17 Οκτώβριος 2014 19:42

Ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Πύλου, υπέγραψαν σήμερα τη σύμβαση Ανδριανός και Καφαντάρης

Γράφτηκε από τον

Σύμβαση για την προμήθεια και τοποθέτηση ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Πύλου υπέγραψαν σήμερα στο Δημαρχείο Πύλου ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.


Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό μελέτης 338.250 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πύλου - Νέστορος προστίθεται ότι για την πιο πάνω εξέλιξη εξέφρασε ικανοποίηση ο δήμαρχος Δ. Καφαντάρης, δηλώνοντας -μεταξύ άλλων- ότι «μετά από τις διενέργειες του συμπολίτη μας και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, νιώθω εξαιρετικά ικανοποιημένος  με την υπογραφή της πράξης αυτής, καθώς επρόκειτο για προσωπικό μου στοίχημα». Από τη μεριά του ο υφυπουργός, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, σημείωσε, μεταξύ άλλων ότι «δίνουμε πραγματικά τη δυνατότητα στο Δήμο Πύλου - Νέστορος και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μεσσηνίας να έχει διέξοδο στο στίβο».
Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο δήμαρχος -που επέδωσε στον υφυπουργό αναμνηστική πλακέτα με το λογότυπο του Δήμου Πύλου - Νέστορος και τοπικά προϊόντα- επισκέφθηκε με τον Γ. Ανδριανό τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου.