Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 11:10

Σε σεμινάριο με τον θρυλικό Μάικ Τάισον ο Αρμάν Βερντιάν!

Γράφτηκε από τον
Σε σεμινάριο με τον θρυλικό Μάικ Τάισον ο Αρμάν Βερντιάν!

Η 14η Σεπτεμβρίου του 2023 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Αρμάν Βερντιάν, καθώς ο πρώην αθλητής πυγμαχίας και νυν προπονητής, έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα, συναντώντας τον Μάικ Τάισον, έναν από τους κορυφαίους μποξέρ που πάτησε ποτέ το πόδι του σε ρινγκ.

Ο Βερντιάν, που εκτός από το σύλλογο Verdian athletik akademy(στην οδόΑθηνών 174), έχει και επιχειρήσεις στην Καλαμάτα, ήταν ένας από τους 150 ανθρώπους από όλο τον κόσμο, που συμμετείχαν στο κλειστό σεμινάριο πυγμαχίας που έλαβε χώρα πριν από οχτώ μέρες στην Φρανκφούρτη.
“Ηταν έναν παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Τον πήρα αγκαλιά, μιλήσαμε και μου εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον αρμενικό λαό, από όπου κατάγομαι και την αγάπη του για την Ελλάδα που ζω”, δήλωσε στην “Ε” γι’ αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία ο Βερντιάν και αποκάλυψε μάλιστα ότι γίνονται προσπάθειες, ώστε ο θρυλικός πυγμάχος, που ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής βαρέων βαρών, να έρθει στην Καλαμάτα για ένα μοναδικό event.
“Θέλουμε τη νέα χρονιά να τον φέρουμε στην Ελλάδα και στην Καλαμάτα. Του του είπα και ήταν πολύ θετικός”, πρόσθεσε ο Βερντιάν.
Να σημειωθεί ότι νομικός σύμβουλος στο κλειστό σεμινάριο πυγμαχίας που έγινε στην Φρανκφούρτη, ήταν ο δικηγόρος, αλλά και πυγμάχος Σωτήρης Γεωργικέας, ο οποίος κατάγεται από τη Μάνη και ζει μόνιμα στη γερμανική πόλη.