Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 17:52

ΣΤΙΒΟΣ: Ημερίδα για όλα τα παιδιά διοργανώνει ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού διοργανώνει ημερίδα στίβου που απευθύνεται στους μαθητές της ακαδημίας του και σε όσους μαθητές – αθλητές των σχολείων της Καλαμάτας θέλουν να λάβουν μέρος στους αγώνες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Σάββατο 1 Νοεμβρίου στις 3.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Καλαμάτας kαι Μεσσήνης καθώς και οι μαθητές Γυμνασίων της περιοχής. Οι μαθητές θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω αγωνίσματα: Νηπιαγωγεία 30μ. με εμπόδια (μόνο) Α’ και Β’ 10Χ30 σκυταλοδρομία (μόνο) Γ’ και Δ’ δρόμος 50μ., δρόμος 600μ., άλμα σε μήκος – μπαλάκι Ε’ και ΣΤ’ 1) δρόμος 60μ., 2) δρόμος 600μ., 3) άλμα σε μήκος, 4)μπαλάκι Π/Π και Π/Κ Β’ Α+Β Γυμνασίου 80μ., 600μ. μήκος Γ’ Γυμνασίου 300μ. Όλοι οι αθλητές θα λάβουν μετάλλιο συμμετοχής και αναμνηστικό δίπλωμα.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την δήλωση συμμετοχής και να την παραδώσουν στους προπονητές τους/καθηγητές Φυσικής Αγωγής μέχρι και σήμερα 30 Οκτωβρίου. Οι μαθητές που δεν έχουν λάβει την δήλωση συμμετοχής μπορούν εναλλακτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6974709074, 6967373787 ή στο email…tonikh8@yahoo.gr, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Μετά από την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές νέες συμμετοχές.
Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
Η παρουσία όλων των γονέων, των συγγενικών προσώπων των αθλητών κρίνεται σημαντική και αναγκαία από τους διοργανωτές. Οι γονείς θα οδηγήσουν τα παιδιά στην κλειστή αίθουσα κάτω από τη βόρεια κερκίδα απ’ όπου θα οδηγηθούν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν. οι αγώνες. Οι γονείς θα παραμένουν στη νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Αν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων η ημερίδα θα γίνει το Σάββατο 8-11-2014 την ίδια ώρα.