Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2023 13:17

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΑΣ. ΚΑΡΑΤΕ: Επέστρεψε με 73 μετάλλια από τη Χαλκίδα!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΑΣ. ΚΑΡΑΤΕ: Επέστρεψε με 73 μετάλλια από τη Χαλκίδα!

Με 43 αθλητές και αθλήτριες έλαβε μέρος ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στο πανελλήνιο κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών Karate Open Series, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Χαλκίδα και επέστρεψε στη βάση του έχοντας στις αποσκευές του 73 μετάλλια!

Συγκεκριμένα, οι καρατέκα του καλαματιανού συλλόγου κατέκτησαν 18 χρυσά, 25 αργυρά και 30 χάλκινα μετάλλια στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου “Τ. Καμπούρης” και στους οποίους έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών, με 2500 αθλητές από 142 συλλόγους.
Ο Παμμεσσηνιακός Α.Σ. Καράτε είχε δυναμική παρουσία και με τα 173 μετάλλια, κατέλαβε την 9η θέση στη γενική κατάταξη.
Οι αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο και εντυπωσίασαν με την υψηλή τους τεχνική
κατάρτιση είναι :
Κάτα, 1η θέση: Δέσποινα Φωτεινοπούλου, Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, Γεώργιος Γεωργιλέας, Πέτρος Ρουμπέας,. Νικόλαος Ξυπόλιτος, Δημήτριος Δημόπουλος, Δημήτριος Παπαγεωργίου, Βασίλειος Νινιός και Παναγιώτης Καρύδης.
ΚΑΤΑ, 2η θέση: Ελίνα Ντάκουρη, Ευσταθία Μάλαμα, Μαρία Συρίγου, Αγάπη Κυριακοπούλου, Νικήτας Δημόπουλος, Αντώνιος Πατσαρίνος, Ευθύμιος Μπούρας, Ιωάννης Τσερπές, Κωνσταντίνος Καλύβας, Χριστοφόρος Φιλανδριανός, Γεώργιος Γεωργακόπουλος, Ιωάννης Ψυχόπαιδας, Μιχάλης Φιλανδριανός, Νικόλαος Βλαχόπουλος και Γεώργιος Ζαχαρόπουλος.
ΚΑΤΑ, 3η θέση: Αρχοντία Διονυσοπούλου, Ελισάβετ Παπαβασιλοπούλου, Νικολέττα Χανδρινού, Ευσταθία Μάλαμα, Μαρία Τσερπέ, Χρυσαλένα Φιλανδριανού, Φαίδρα Ζαχαροπούλου, Βασιλική Μπάλλα, Νεφέλη Ζαχαροπούλου, Αρκάλης Γεώργιος, Ιωάννης Μάλαμας, Γεώργιος Πατσαρίνος, Αναστάσιος Γεωργιλέας, Κωνσταντίνος Μπούχαλης, Σταύρος Κωνσταντόπουλος, Γεώργιος
Παπαγεωργίου, Νικόλαος Κότσαρης και Κωνσταντίνος Καλλιντέρης.
ΚΟΥΜΙΤΕ, 1η θέση: Ελισάβετ Παπαβασιλοπούλου, Νικολέττα Χανδρινού, Ηλίας Ηλιόπουλος, Αντώνιος Πατσαρίνος, Γεώργιος Γεωργιλέας, Δημήτριος Δημόπουλος, Δημήτριος Παπαγεωργίου, Γεώργιος Παπαγεωργίου και Γεώργιος Ζαχαρόπουλος.
ΚΟΥΜΙΤΕ, 2η θέση: Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, Βασιλική Μπάλλα, Ευθύμιος Μπούρας, Κωνσταντίνος Μπούχαλης, Κωνσταντίνος Καλύβας, Χριστοφόρος Φιλανδριανός, Κωνσταντίνος Καλλιντέρης, Ιωάννης Τσερπές, Γιώργος Γεωργακόπουλος και Νικόλαος Ξυπόλιτος.
ΚΟΥΜΙΤΕ, 3η θέση: Νεφέλη Ζαχαροπούλου, Μαριλένα Γεωργακοπούλου, Αρχοντία Διονυσοπούλου, Φαίδρα Ζαχαροπούλου, Αγάπη Κυριακοπούλου, Ελίνα Ντάκουρη, Νικήτας Δημόπουλος, Μιχάλης Φιλανδριανός, Σταύρος Κωνσταντόπουλος, Βασίλειος Νινιός, Παναγιώτης Καρύδης, Ιωάννης Ψυχόπαιδας και Αναστάσιος Γεωργιλέας,
Ο πρόεδρος του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου. Αντώνης Γιουρτούμας δήλωσε για τις παραπάνω επιτυχίες: « Είμαι βαθύτατα χαρούμενος για τις επιτυχίες των αθλητών μας. Οι
επιτυχίες που έρχονται όλα αυτά τα χρόνια μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι, γι’ αυτό θέλω να απονείμω τα εύσημα στην προπονητική μας ομάδα, με τους ΙωάννηΕυάγγελο Μπούρα να συνεχίζουν το έργο του ιδρυτή μας, Ευθύμιου Μπούρα, και να οδηγούν το σύλλογο μας με ήθος, αξιοπρέπεια, τεχνογνωσία και μαχητικότητα στη σύγχρονη εποχή.
Επίσης θέλω να απονείμω τα εύσημα σε όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που είναι άξιοι συμπαραστάτες στις προσπάθειες μας».
Ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Ευάγγελος Μπούρας υπογράμμισε τα εξής: « Είμαι χαρούμενος που καταφέρνουμε πάντα ως σύλλογος, μέσα από την ομαδική προσπάθεια που καταβάλλουμε, να ξεπερνάνε όλοι μας οι αθλητές κάθε φορά τον εαυτό τους και να ανεβαίνουνε ολοένα και περισσότερο επίπεδο, τόσο αγωνιστικό, όσο και πνευματικό. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου μας που ήταν δίπλα μας για να βγει σε πέρας αυτό το απαιτητικό διήμερο και συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή συμμετοχή των αθλητών μας. Δείχνουν έμπρακτα ότι ο Παμμεσσηνιακός ΑΣ είναι μια μεγάλη οικογένεια που διέπεται από κοινούς στόχους και αξίες».
Τέλος ο προπονητής του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. Γιάννης Μπούρας σημείωσε τα ακόλουθα: « Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μας, που έβγαλαν σε πολύ μεγάλο βαθμό όσα τεχνικά και τακτικά στοιχεία δουλεύουμε στην προπόνηση. Όμως πέρα από τα πολλά μετάλλια και τις πρωτιές, αυτό που κρατώ περισσότερο είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια, το ευ αγωνίζεσθε σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα που επέδειξαν όλοι οι αθλητές μας. Στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να είναι αξιοθαύμαστες προσωπικότητες στη συνέχεια της ζωής τους. Καθώς το σύνθημα μας είναι οι αθλητές μας να ξεπερνούν τον ίδιο τους τον εαυτό και να είναι πρωταθλητές της ζωής».