Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 12:51

ΣΔΥΜ: Συμμετείχε με 12 δρομείς στον 3ο Αγώνα Δρόμου των 118

Γράφτηκε από τον

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο “3ος Αγώνας Δρόμου των 118” με εκκίνηση το μνημείο στο ιστορικό Μονοδένδρι και τερματισμό στο άγαλμα Πεσόντων που βρίσκεται πάνω στην πλατεία του ΟΤΕ στον Άγιο Νίκων.

Ο «Δρόμος των 118» που ήταν αφιερωμένος στους εκτελεσθέντες από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 26 Νοεμβρίου 1943 στο Μονοδένδρι, διοργανώθηκε για τρίτη φορά από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης, τον Δήμο Σπάρτη, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων «Οι Αθάνατοι» και με τη φιλική συμμετοχή των «Σπαρτιατών
Δρομέων».

3η η Μπάκα, 5η η Δημητροπούλου

Περίπου 150 δρομείς τερμάτισαν τον αγώνα που έτρεξαν την απόσταση των 23 χιλιομέτρων, με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας να παίρνει μέρος με 12 δρομείς.
Βραβεύτηκαν οι έξι πρώτοι άντρες και γυναίκες με τον ΣΔΥ να διακρίνεται στις γυναίκες. Συγκεκριμένα η Σταυρούλα Μπάκα κατέκτησε την 3η θέση και η Μανταλίνα Δημητροπούλου την 5η θέση της γενικής κατάταξης.
Τα μέλη του ΣΔΥΜ που έτρεξαν ήταν οι: Σταυρούλα Μπάκα, Ευστάθιος Δημητρακόπουλος, Μανταλίνα Δημητροπούλου, Ιωάννης Δημητρόπουλος, Δημήτρης Χριστόπουλος, Θεόδωρος Τζανετάκης, Γεωργία Πουλοπούλου, Αλέξης Λαμπίρης, Κωνσταντίνος Σοφρωνάς, Παναγιώτης Καμπάς, Σωκράτης Γαληνεας και Ιωάννης Καλόγερος.
“Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα μέλη για την συμμετοχή τους, τα μέλη για την διάκριση τους και στην διοργάνωση του αγώνα”, καταλήγει η ανακοίνωση του καλαματιανού συλλόγου.