Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 14:50

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Με 64 αθλητές στο κύπελλο καράτε

Γράφτηκε από τον

Με 64 αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στο Open Series Κύπελλο Καράτε έγχρωμων μαύρων ζωνών Ευρώτας 2023, που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο στο κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Την αποστολή στη Λακωνία θα συνοδεύσουν οι προπονητές Γιάννης και Βαγγέλης Μπούρας, ο πρόεδρος Αντώνης Γιουρτούμας, μέλη του Δ.Σ. καθώς και συγγενείς και φίλοι των αθλητών.
Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι: Ηλίας Ηλιόπουλος, Δημήτρης Σμυρνιός, Νικήτας Δημόπουλος, Ευθύμιος Μπούρας, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Αναστάσιος Γεωργιλέας, Αντώνης Πατσαρίνος, Γιάννης Τσερπές, Γιώργος Γεωργιλέας, Κωνσταντίνος Μπούχαλης, Λουκάς Μπάλλας, Δημήτρης Δημόπουλος, Κωνσταντίνος Καλύβας, Δημήτρης Παπαγεωργίου,Χριστοφόρος Φιλανδριανός, Σταύρος Κωνσταντόπουλος, Βασίλης Νινιός, Ιωάννης Ψυχόπαιδας, Κωνσταντίνος Καλλιντέρης, Σωκράτης Ζαχαρόγιαννης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μιχάλης Φιλανδριανός, Ιβάν Ντίμοβ, Φαμπιάν Μουσαράι, Νίκος Ξυπόλιτος και Γιώργος Ζαχαρόπουλος.
Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο αγωνιστικό μέρος του Κούμιτε, όσο και στο τεχνικό αγώνισμα του Κάτα.
Οι παίδες και οι άνδρες που θα πάρουν μέρος μόνο στη διαδικασία του Κάτα είναι: Γιώργος Αρκάλης, ΓιώργοςΑθανασόπουλος, Βασίλης Αηδώνης, Παναγιώτης Παπαβασιλείου, Ιάσων Μουτσούλας, Θεόδωρος Καλλιντέρης, Αναστάσιος Χριστάκης, Γιώργος Πατσαρίνος, Πέτρος Ρουμπέας, Αναστάσιος Ιντρίζι, Ταξιάρχης Κοτσιμπός, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Νίκος Κότσαρης, Νίκος Βλαχόπουλος και Σαράντος Ψυχογόπουλος.
Στις κορασίδες θα λάβουν μέρος: Νεφέλη Ζαχαροπούλου, Μάρα Μιχοπούλου, Μαριλένα Γεωργακοπούλου, Βασιλική Μπάλλα, Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, Δημητρία Μιχοπούλου,
Αρχοντία Διονυσοπούλου, Φαίδρα Ζαχαροπούλου, Αγάπη Κυριακοπούλου, Ελισάβετ Παπαβασιλοπούλου, Ελίνα Ντάκουρη, Νικολέττα Χανδρινού, Μαντώ Πεφάνη, Ελεάννα Ζαχαρόγιαννη και Σταυρούλα Παναγέα. Οι παραπάνω αθλήτριες θα διαγωνισθούν και στο αγώνισμα του Κάτα και του Κούμιτε. Μόνο στα Κάτα κορασίδων και γυναικών θα πάρουν μέρος οι: Δήμητρα Μακροπούλου,
Βασιλική Δημητροπούλου, Ιωάννα Κουρκουτά, Ανδριανή Τσόπελα, Μαρία Τσερπέ, Χρυσαλένα Φιλανδριανού, Μαρία Συρίγου και Δέσποινα Φωτεινοπούλου. Οι προπονητές Βαγγέλης και Γιάννης Μπούρας δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι για την προετοιμασία των αθλητών αλλά και την αγωνιστική διάθεση που έχουν επιδείξει οι Καρατέκα του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στις προπονήσεις, ενώ πρόσθεσαν ότι, «Θέλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί όπως στους προηγούμενους αγώνες μας. Προσδοκούμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δουλεύουμε τακτικά στις προπονήσεις και αντίστοιχα για τα νέα μας μέλη να εφοδιαστούν με πολύτιμες εμπειρίες που θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον τους στο άθλημα του Καράτε», ενώ κλείνοντας, είναι πεπεισμένοι πως για ακόμη μια φορά θα είναι νικητές στο ήθος, στο ευ αγωνίζεσθε και στη μαχητικότητα.