Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 16:25

Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ “ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ”: Κατέκτησε 19 μετάλλια στη Νέα Σμύρνη

Γράφτηκε από τον
Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ “ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ”: Κατέκτησε 19 μετάλλια στη Νέα Σμύρνη

 

Με 19 μετάλλια επέστρεψε ο Α.Σ. Τζούντο “Ολυμπιονίκης Καλαμάτας” από τη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου διεξήχθη το περασμένο Σάββατο το “7ο Panionios Cup”.

Οι Judoka του καλαματιανού συλλόγου πήραν πέντε χρυσά, 3 αργυρά και 11 χάλκινα μετάλλια, καθώς επίσης και 5 πέμπτες θέσεις και 3 έβδομες θέσεις, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το 2023. Ο “Ολυμπιονίκης Καλαμάτας” συμμετείχε στους αγώνες τζούντο με 27 αθλητές και αθλήτριες, 12 από το τμήμα Παίδων - Κορασίδων Α-Β , 10 από το τμήμα Juniors Α και 5 από το τμήμα Juniors B και σημείωσε σημαντικές διακρίσεις, αποκομίζοντας παράλληλα πολύτιμες εμπειρίες.
“Η μεγαλύτερη επιτυχία όμως είναι η δημιουργία μιας δυνατής και ενωμένης ομάδας που πλέον έχει μια ηχηρή και δυναμική παρουσία σε όλους τους αγώνες της χώρας μας! Το τμήμα εφήβων μας δεν συμμετείχε καθώς δεν υπήρχε κατηγορία στο εν λόγω τουρνουά”, αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση. Ο προπονητής Γιώργος Μπάρας σημείωσε τα εξής: “Όπως λέμε πολλές φορές στους μαθητές μας, η επιτυχία έρχεται σε όποιον ξέρει να περιμένει και είναι πάντα αποτέλεσμα σωστής και σκληρής προετοιμασίας, τους τονίζουμε δε, πως η μεγαλύτερη επιτυχία δεν είναι τα μετάλλια και οι διακρίσεις, αλλά οι αρχές και οι αρετές που καλλιεργούνται μέσω του υγιούς αθλητισμού και του αθλήματος του tζούντο οι οποίες έχουν στόχο να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος!Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας, συνεχίζουμε όλοι μαζί δάσκαλοι, μαθητές και γονείς δυναμικά την ανοδική μας πορεία”.

Οι επιδόσεις του συλλόγου στη Νέα Σμύρνη έχουν ως εξής:

Χρυσό μετάλλιο: Βασιλοπούλου Χρυσονίκη, Κορασίδες Β, Παπαδόπουλος Πάνος, Juniors A,
Μιχαλέα Ζωή, Juniors Α, Δημητρακόπουλος Νίκος Juniors A, Μάλαμας Βασίλης, Juniors A
Αργυρό μετάλλιο: Μπούνα Μαρία, Κορασίδες Β, Μπακολέας Γιώργος, Juniors Β, Πουλέας Γιώργος, Juniors Β.
Χάλκινο μετάλλιο: Μασουρίδη Αθηνά, Κορασίδες Β, Γαϊτανάρου Χριστιάνα Κορασίδες Β, Μιχαλέας Νίκος, Juniors A, Χανδρινός Σωτήρης, Juniors A, Καρμπαλιώτης Νίκος Juniors A!
Νώντας Αίαντας, Juniors A, Μπαλίκος Κωσταντίνος, Juniors A, Κοκκινάκης Ιάκωβος
Juniors A, Κωστόπουλος Φώτης, Juniors Β, Μιχαλέας Αντώνης Juniors Β, Αλέξανδρος Μυφτάρι,
Juniors Β!
5η θέση: Καλαμπόκης Γιώργος, Παίδες Α’, Τριβυζάς Απόλλωνας, Παίδες Β, Καρμπαλιώτη Παναγιώτα, Κορασίδες Β, Βαχλιώτη Αντριάννα, Κορασίδες Β, Γυφτέα Ευαγγελία Κορασίδες Β.
7η θέση: Τσώνης Θανάσης, Παίδες Α, Χουλιαράς Εμμανουήλ, Παίδες Β, Τσαμπράς Άγγελος 7η θέση, Παίδες Β!