Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 16:16

ΣΚΑΚΙ – ΝΟΚ: Τελετή λήξης και απονομή των επάθλων σε δύο τουρνουά

Γράφτηκε από τον
ΣΚΑΚΙ – ΝΟΚ: Τελετή λήξης και απονομή των επάθλων σε δύο τουρνουά

Με μια όμορφη σκακιστική εκδήλωση έκλεισε το 2023 το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Πραγματοποιήθηκε το 21ο Τουρνουά Rapid «Super Markets ΜΟΥΡΓΗ» και η τελετή λήξης και απονομής επάθλων για το 21ο Τουρνουά Rapid καθώς και για το 9ο Ανοιχτό Τουρνουά «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας».
Για το 9ο Ανοιχτό Τουρνουά «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας» τις απονομές έκανε ο αρχηγός της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Αργύρης Κινόπουλος.
Αναλυτικά διακρίθηκαν οι εξής:
Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κόντος (Κύπελλο και χρυσό μετάλλιο) και στη 2η θέση ισοβάθμησαν οι Αικατερίνη Αλειφέρη και Πέτρος Διαμαντέας (αργυρά μετάλλια).
Στην κατηγορία έως 18 ετών πρώτος αναδείχθηκε ο Ηλίας Νινιός (χρυσό μετάλλιο και σκακιστικό βιβλίο).
Στην κατηγορία 1η γυναίκα ισοβάθμησαν η Χριστίνα Κουντούρη (κύπελλο και χρυσό μετάλλιο) με την Κατερίνα Ονιπκο (χρυσό μετάλλιο).
Στην κατηγορία έως 12 ετών αναδείχθηκε ο Παύλος – Αλέξανδρος Κατσιλιέρης (χρυσό μετάλλιο).
Στην κατηγορία έως 10 ετών ισοβάθμησαν οι Αθανάσιος Κορομηλάς, Δημήτριος Παπανικολόπουλος και Μάριος Μακρής (χρυσά μετάλλια).
Για το 21ο Τουρνουά «Super Markets ΜΟΥΡΓΗ» τις απονομές έκανε ο πρώτος έφορος Πέτρος Διαμαντέας.
Αναλυτικά διακρίθηκαν οι εξής:
Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Μανώλης Μουτζούρης (χρυσό μετάλλιο), 2η θέση η Κατερίνα Ονιπκο (αργυρό μετάλλιο), 3η θέση ο Γεώργιος Νινιός (χάλκινο μετάλλιο) και 1η γυναίκα η Αννα Βασιλοπούλου (χρυσό μετάλλιο).
Η έφορος Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους αθλητές για την αγωνιστικότητά τους και το αθλητικό τους ήθος και κέρασε χριστουγεννιάτικα γλυκά και αναψυκτικά. Στην ομιλία της είπε χαρακτηριστικά ότι το τμήμα είχε μια μεγάλη αγωνιστική δραστηριότητα κατά το 2023 και αυτό οφείλεται στους αθλητές, στους συνεργάτες και βέβαια στους χορηγούς. Εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους υποστηρικτές επιχειρηματίες και τα Μ.Μ.Ε., προς το Δήμο Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προς τον χρυσό υποστηρικτή Στάθη Καρέλια.