Πέμπτη, 06 Νοέμβριος 2014 18:20

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Με 226 αθλητές στον Μαραθώνιο της Αθήνας!

Γράφτηκε από τον
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Με 226 αθλητές στον Μαραθώνιο της Αθήνας!

Με τεράστια αποστολή αθλητών θα συμμετέχει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στον Κυριακάτικο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Συγκεκριμένα ο Μεσσηνιακός σύλλογος θα συμμετέχει με 226 αθλητές, αριθμός ρεκόρ! Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:


«Πρόκειται για το πολιτισμικό αθλητικό γεγονός που δημιούργησε παγκοσμίως το πρότυπο για παρόμοιες διοργανώσεις και που κερδίζει συνεχώς τη συμμετοχή όλο και περισσότερων αθλητών και θιασωτών. Από τότε που καθιερώθηκε ως Ολυμπιακό αγώνισμα χιλιάδες άνθρωποι επιθυμούν να ακολουθήσουν τα βήματα του πρώτου Μαραθωνοδρόμου τρέχοντας τη μία και μοναδική κλασική διαδρομή. Τα βήματα που απαιτούν πειθαρχία, υπομονή, επιμονή, σεβασμό και αφοσίωση στη διαδικασία. Δεν είναι ένας κοινός αγώνας μεγάλων αποστάσεων. Λειτουργεί ως σύμβολο, σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν ηττημένοι. Ο στόχος δεν είναι ο χρόνος, είναι ο τερματισμός. Στο τέρμα μοιράζονται όλοι τη νίκη. Ακόμα και αυτοί που δεν καταφέρνουν να τερματίσουν συνεχίζουν να αγωνίζονται για να τα καταφέρουν μια επόμενη φορά.
Η συμβουλή του ΣΔΥ Μεσσηνίας προς τους αγωνιζόμενους: Μη προσθέτετε περισσότερο άγχος στον ευατό σας τις τελευταίες μέρες, απλά απολαύστε τη συμμετοχή σας. Θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τον καθένα, ιδιαίτερα για τους πρωτάρηδες και θα επανεκτιμήσετε τον εαυτό σας ακόμη περισσότερο».