Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 16:30

ΣΚΑΚΙ: Νίκη για ΝΟΚ με Κρανίδι

Γράφτηκε από τον

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο ΝΟΚ μετέχει στην προκριματική φάση που αφορά τις ομάδες της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στο πλαίσιο του πρώτου γύρου, αντιμετώπισε την ομάδα του Κρανιδίου την οποία νίκησε με 3-1. Στην προκριματική φάση που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή, υμμετέχουν 10 ομάδες της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΝΟΚ με τον Κρανίδι, στον αγώνα που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σκακιστικού Σωματείου Τρίπολης, με διαιτητή τον Απόστολο Μπουρνάκα.
έχουν ως εξής:
1 η σκακιέρα Τσεκούρας Θ. – Κάγκας Κωνσταντίνος 1 – 0
2 η σκακιέρα Λαμπρακόπουλος Αλέξ. – Τεφάνης Φώτης 0 – 1
3 η σκακιέρα Πουλόπουλος Ηλ. – Χρυσάφης Αργύρης 1 – 0
4 η σκακιέρα Λούκα Μαριάνθη – Αυδούλη Ευαγγελία 1 - 0
Αρχηγός της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ήταν ο Αριστοφάνης Διακουμέας και αναπληρωτής αρχηγός ο Τζίμης Αγγελακάκης.
Στον δεύτερο γύρο, η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα συναντήσει στη Σπάρτη, την ομάδα του Π.Σ. Σπάρτης. Επίσης θ’ αγωνιστούν οι ομάδες: Σ.Σ. Τρίπολης - Σ.Α. Ναυπλίου
Σ.Ο. Φιλιατρών - Σ.Σ. Περσέας Άργους. Τέλος να σημειωθεί ότι στις 24-25 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το Final Four της ΕΣΣΠΕΠ στην Κόρινθο με διοργανωτή τον Αργοναύτη Κορίνθου που ήταν ο Κυπελλούχος του 2023.