Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 13:39

"ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ": Συνάντηση με το δήμαρχο Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
"ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ": Συνάντηση με το δήμαρχο Μεσσήνης

Τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο, επισκέφτηκαν χθες στο γραφείο του, αθλητές του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Μεσσηνίας «Αριστόδημος» με τους γονείς τους και τον προπονητή τους, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γιώργο Ευθυμιάδη.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μπάμπης Μακρής, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου. Ο δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές για τις πρόσφατες διακρίσεις τους, τους γονείς τους για τη στήριξη αλλά και τον προπονητή τους που με την καθοδήγησή του, έχουν επιτύχει σημαντικές πανελλήνιες διακρίσεις στη διάρκεια της 7ετούς λειτουργίας του συλλόγου, ο οποίος συνεχώς αυξάνει τους αθλητές του. Διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες στήριξης της πάλης και των αθλητών της με εξοπλισμό και χώρο εκγύμνασης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αθλητές Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης και Ελένη Μαρκοπούλου (γ΄ θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U15 στις 9-10/3 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων Λάρισας), Όλγα Χαριτοπούλου (5η θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα πάλης στις 11/3 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων Λάρισας), Γιώργος Μαρκατσέλης και Οδυσσέας Χατζής.