Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 13:59

ΠΟΛΟ - ΝΟΚ: Σε αγώνες στην Πάτρα η ομάδα μίνι παίδων

Γράφτηκε από τον
ΠΟΛΟ - ΝΟΚ: Σε αγώνες στην Πάτρα η ομάδα μίνι παίδων

Μετά τις ομάδες Κ11 (προμίνι) και Κ15 (παίδων), ήταν η σειρά της ομάδας Κ13 (μίνι παίδων) του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας να αγωνιστεί στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο ΝΟΚ έλαβε μέρος στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος της εν λόγω κατηγορίας, που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα στις 2-3 Μαρτίου, αντιμετωπίζοντας: Ν.Ο Πατρών, Ν.Ε

Πατρών και Ν.Ο Ναυπλίου. Παρά τις πολλές απουσίες λόγω ασθενείας (συμμετείχαν
μόνο εννέα αθλητές) τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η καλαματιανή ομάδα ηττήθηκε με 16-10 από τον Ν.Ο. Ναυπλίου με 25-10 από την Ν.Ε. Πατρών και με 21-4 από τον Ν.Ο. Πατρών.
Η ταυτότητα των παιχνιδιών έχει ως εξής:
ΝΟΚ – Ν.Ο Ναυπλίου 10-16
(1-2, 2-4, 2-6, 5-4)
Αποβολές: 3 υπέρ και 3 πέναλτι, 1 κατά και 2 πέναλτι)
Σκόρερ: Πανουσόπουλος 6, Πατεράκης 3, Μπουρμπούλης Ν. 1
ΝΟΚ – Ν.Ε ΠΑΤΡΩΝ 10-25
(2-6, 2-8, 1-5, 5-6)
Αποβολές: 4 υπέρ και 5 πέναλτι, 4 κατά και 3 πέναλτι)
Σκόρερ: Πανουσόπουλος 7, Γεωργακόπουλος 1, Γεωργίου 1, Πατεράκης 1.
Ν.Ο Πατρών - ΝΟΚ 21-4
(5-1, 4-1, 7-1, 5-1)
Αποβολές: 4 υπέρ και 2 πέναλτι, 5 κατά και 2 πέναλτι)
Σκόρερ: Πανουσόπουλος 4.
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η δεύτερη φάση της κατηγορίας Κ11 (προμίνι) και στις 4-5 Απριλίου η β’ φάση στην κατηγορία Κ15 (παίδων). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα. Οι προπονήσεις των τμημάτων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας διεξάγονται καθημερινά στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης (7 με 9 μ.μ.) και το Σάββατο (11 π.μ. - 3 μ.μ) Στα τμήματα μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7 ετών και μεγαλύτερα με την προϋπόθεση να μπορούν να επιπλεύσουν στο νερό. Οι προπονήσεις διεξάγονται υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Για την ταχύτερη πρόοδο των παιδιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΝΟΚ, λειτουργούν τρία επίπεδα: Στο πρώτο επίπεδο συμμετέχουν μικρά παιδιά όπου γίνεται εκμάθηση βασικών κολυμβητικών δεξιοτήτων (προπονητής Λαγοπάτης Παναγιώτης) και αρχική γνωριμία με το water polo (προπονητής Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέττο). Στο δεύτερο επίπεδο συμμετέχουν παιδιά με προχωρημένες κολυμβητικές δεξιότητες τις οποίες και εξελίσσουν σε συνδυασμό με την εκμάθηση ατομικής και ομαδικήςν τεχνικής - τακτικής της υδατοσφαίρισης (προπονητές Μπακολιάς Σ. - Ντι
Μπενεντέττο Α.) και στο τρίτο επίπεδο συμμετέχουν παιδιά τα οποία έχουν αφομοιώσει σε προχωρημένο στάδιο τις βασικές δεξιότητες της υδατοσφαίρισης και τα οποία μέσα από την προπονητική διαδικασία έχουν ως στόχο την στελέχωση της ανδρική ομάδας(προπονητής Μπακολιάς Σ.). Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο κολυμβητήριο από την γραμματεία του υγρού στίβου του συλλόγου Βασιλάκη Ιωάννα (τηλ. επικ. 698-2976813) από την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα παραλάβουν και τα ειδικά έντυπα που χρειάζονται για την εγγραφή των παιδιών.