Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 09:35

Δύο σκακιστικά τουρνουά από τον ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Με δύο σκακιστικά τουρνουά, που θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή στο χώρο της Σκακιστικής Ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, συνεχίζει το τμήμα την αγωνιστική του δραστηριότητα.

Στις 10 το πρωί θα γίνει το 17ο τουρνουά αρχαρίων «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας» με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και χρόνο σκέψης 10’ και 5’’ σε κάθε κίνηση. Μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Ανώτατο όριο συμμετοχής στα 30 παιδιά. Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, θα πραγματοποιηθεί το 28ο ράπιντ Ελαιοτριβείο «Ηλιάδης και ΣΙΑ Ο.Ε.» με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και χρόνο σκέψης 10’ και 2’’ για κάθε κίνηση. Μπορούν να λάβουν μέρος σκακιστές που έχουν ανανεώσει το αθλητικό δελτίο τους για το 2024. Ανώτατο όριο συμμετοχών στα 30 άτομα.
Διαιτητές αγώνων θα είναι οι: Θοδωρής Τσεκούρας, Φίλιππος Παπαδημητρίου και Μανώλης Μουτζούρης και διευθύντρια των αγώνων, η έφορος Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail nokchess@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6972 701590.
Μετά το πέρας κάθε τουρνουά θα γίνουν οι απονομές μεταλλίων ως εξής: 1ος νικητής -χρυσό, 1η γυναίκα – χρυσό, 2ος νικητής – αργυρό και στον 3ο νικητή χάλκινο. Θα κολουθήσουν στο μέλλον και άλλα όμοια με αυτά τουρνουά οπότε ο αθλητής από το καθένα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς με την συμμετοχή του σε όλα θα λάβει ειδικό δώρο.