Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 13:11

Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα στίβου του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα στίβου, που διοργάνωσε ο Μεσσηνιακός το περασμένο Σάββατο, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, καθώς στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας βρέθηκαν πάνω από 400 παιδιά από την Καλαμάτα, τη Μεσσηνία, την Αρκαδία και τη Λακωνία.

Τα παιδιά έλαβαν μέρος σε αγώνες δρόμου, άλματος εις μήκος και σφαιροβολίας.
Συγκεκριμένα, συμμετείχαν αθλητές από το Σύλλογο Αθλοπαιδειών Μεσσήνης ΣΑΜ, τον Γ.Σ.Μ. "Λύκαια Μεγαλόπολης", τον Γυμναστικό Σύλλογο Γυθείου "Πανγυθεατικός", τον Γ.Α.Σ. Σκάλας Λακωνίας,, τον Φιλαθλητικό Ομιλο Μεσσηνίας, από την Κυπαρισσία, την ομάδα των Special Olympics" και φυσικά το Μεσσηνιακό, καθώς και μαθητές από δημοτικά σχολεία της Μεσσηνίας.
Την ημερίδα στήριξαν οι προπονητές του Μεσσηνιακού, αθλητές και αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου, προπονητές άλλων σωματείων, αλλά και καλαματιανοί αθλητικοί παράγοντες. Παρότι υπήρξαν μικρές οργανωτικές αστοχίες λόγω του απρόβλεπτα μεγάλου αριθμού συμμετοχών, οι διοργανωτές δεσμεύτηκαν για ακόμα καλύτερη διοργάνωση στο μέλλον.
Η ημερίδα στίβου του Μεσσηνιακού ήταν μια γιορτή του αθλητισμού, της συμμετοχής και του νεανικού ενθουσιασμού, με τα παιδιά να δείχνουν το ταλέντο τους.