Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 12:28

Με επιτυχία διεξήχθησαν αγώνες σκοποβολής στους Γαργαλιάνους (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε ο Σκοπευτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου τους αγώνες αεροβόλου όπλου Α’ κατηγορίας, για όλες τις κατηγορίες αθλητών, στο σκοπευτήριο του συλλόγου, στους Γαργαλιάνους.

Εξήντα αθλητές συμμετείχαν σε όλες τις κατηγορίες από πολλούς συλλόγους της χώρας (Αθλητικός Σκοπευτικός Ομιλος Αθλος, Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου, Σκοπευτικός Αθλητικός Σύλλογος Πατρών,
Τοπικός Φιλοσκοπευτικός Σύλλογος Τρίπολης “Εύανδρος”, Σκοπευτικός Ομιλος Λακεδαιμονίων “Λεωνίδας”, Σκοπευτικός Ομιλος Σπάρτης “Μολών Λαβέ”, Σκοπευτικός Σύλλογος Καλαμάτας “Αρτεμις”).

Στους αγώνες σημειώθηκαν επιδόσεις υψηλού επιπέδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι αθλητές και οι συνοδοί τους εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία από τον Σκοπευτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο ανανεωμένο σκοπευτήριο της Τριφυλιακής πόλης, ύστερα από αρκετά χρόνια, όμως οι επόμενοι αγώνες δεν θα αργήσουν.

Στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα διεξαχθούν αγώνες στο Σκοπευτήριο Γαργαλιάνων με συμμετοχές συλλόγων και από τη Θεσσαλονίκη, ενώ θα δώσουν το “παρών” και μέλη της Εθνικής Ομάδας Σκοποβολής. Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων που βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη και είχε επιτυχίες στους πρόσφατους αγώνες, ευχαριστεί τους χορηγούς για την στήριξη και τη βοήθεια τους.