Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 15:14

Πενθήμερο καμπ για 10 ολυμπιακά αθλήματα το καλοκαίρι στην Costa Navarino

Γράφτηκε από τον
Πενθήμερο καμπ για 10 ολυμπιακά αθλήματα το καλοκαίρι στην Costa Navarino

Sports camp για παιδιά και νέους ηλικίας 6-15 ετών θα παρουσιάσει το καλοκαίρι η Costa Navarino, γιορτάζοντας τη φετινή ολυμπιακή χρονιά και στοχεύοντας στην προώθηση του αθλητισμού στις νεαρές ηλικίες.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της διαμονής τους, οι νέοι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν στο πενθήμερο καμπ και να δοκιμάσουν δέκα διαφορετικά αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων. Συγκεκριμένα. από τις 15 Ιουλίου έως τις 16 Αυγούστου, όσοι συμμετέχουν στο sports camp και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών, θα έρθουν σε επαφή με αθλήματα όπως γκολφ,
μπάσκετ, τένις, ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, τοξοβολία, ποδόσφαιρο, αναρρίχηση, beach volleyball, κολύμβηση και υδατοσφαίριση (water polo) και θα ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους.
Πληθώρα επιλογών σε αθλητικές, υπαίθριες και θαλάσσιες δραστηριότητες μπορούν να απολαύσουν και οι ενήλικες, όπως γκολφ στα τέσσερα διεθνώς αναγνωρισμένα γήπεδα 18 οπών, μπάσκετ στο NBA Basketball School, τένις, padel και pickleball στο Mouratoglou Tennis Center, καγιάκ, SUP, surfing και windsurfing στο Watersports Center by Moraitis. Επίσης μπορούν να έρθουν σε επαφή με το snorkeling, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα στο Navarino Sea, καθώς και με την πεζοπορία, αναρρίχηση και ποδηλασία, ανακαλύπτοντας τη μεσσηνιακή φύση με το Navarino Outdoors.