Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 13:07

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνάντηση με το δήμαρχο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, συναντήθηκε την Μ. Δευτέρα, αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καλαμάτας αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιώργο Γεωργούλη, τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Κανελλόπουλο και τον γενικό γραμματέα Γιάννη Σαραντόπουλο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν αρχικά η γνωριμία με την νέα διοίκηση και τις δραστηριότητες του Ομίλου, ενώ στην συνέχεια συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.
Ο κ. Βασιλόπουλος, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Ομίλου σχετικά με τις εξελίξεις στη λειτουργία και τις προοπτικές της Μαρίνας Καλαμάτας και ποιες είναι οι προθέσεις του Δήμου, ενώ ενημερώθηκε από τον Όμιλο σχετικά με την ανάγκη υποστήριξης των ναυταθλητικών σκαφών ανοικτής θαλάσσης, που πλέον αναγνωρίζονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βάσει της ετήσιας αγωνιστικής τους δραστηριότητας. Αυτό που έγινε σαφές στη συνάντηση είναι ότι ο Όμιλος είναι έτοιμος να συμβάλει με τις απόψεις και την εμπειρία του, ώστε να αναβαθμιστούν οι υφιστάμενες υποδομές και να ωφελήσουν πολυδιάστατα την ανάπτυξη της περιοχής. Τέλος, από τον Όμιλο παρουσιάστηκαν οι επιδιώξεις που έχει για το μέλλον σχετικά με τις δραστηριότητές του και πως μπορεί ό Δήμος να τις υποστηρίξει θεσμικά. Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε να γίνουν περαιτέρω συναντήσεις για την δρομολόγηση συγκεκριμένων δράσεων το επόμενο διάστημα.